Доказано: Този лек убива Ешерихия коли и други вредни бактерии! (рецепта)

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

white-wine-e-coli

Ешерихия коли (Escherichia coli) е бактерия, която се съдържа естествено в дебелото черво, където помага за спирането на възпроизвеждането на вредните бактерии. Обаче, когато се появи на друго място в тялото, тази бактерия може да причини сериозни проблеми. Тя е най-честата причина за проблеми в уринарния тракт, възпаление на пикочния мехур и сходни затруднения, и ако не се лекува както трябва, може да стане дългосрочна и хронична и в крайна сметка сериозно да увреди организма.

Тази бактерия причинява появата на редица инфекции в уринарния тракт и медицината често лесно се проваля в решаването на този здравословен проблем. При използването на поредица от антибиотици в тялото (особено при жените), могат да се появят редица други гъбични инфекции, и ако Ешерихия коли не бъде лекувана с подходящия антибиотик, имунната система се срива, унищожавайки полезните бактерии. Така че можете да си приготвите ефикасен лек у дома и да предпазвате тялото си от въздействието на антибиотиците.

 garlic-rosmarin

Домашен лек срещу Е.коли и други вредни бактерии

Съставки:

1 л бяло вино (без химикали и добавки)

3 до 4 клонки розмарин (за предпочитане млади клонки)

10 скилидки чесън

Приготвяне:

Нарежете чесъна на ситно добавете виното и розмарина.

Оставете настойката 10 дни в стъклена бутилка на стайна температура.

От време на време разтръсквайте бутилката.

След като започнете да използвате лека, дръжте бутилката в хладилника.

Още указания:

Възрастните трябва да взимат по една супена лъжица, а децата по една чаена лъжица всяка сутрин на празен стомах.

Лекът се приема 40 дни.

После направете почивка и идете на медицински преглед. Резултатите трябва да покажат, че вредните бактерии са изчезнали от уринарния тракт.

Розмаринът е много ефикасен и срещу други бактерии и този лек също така помага за справянето със стафилококи, стрептококи и кандида.

Още за розмарина:

Уханието на розмарин подсилва паметта със 75%

Розмаринът убива >90% от раковите клетки!

Билката, която пази зрението

 

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/proven-this-medicine-is-killing-escherichia-coli-and-other-harmful-bacteria-recipe/

Снимка: The Dibb; Fotolia

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *