БЕКОНЪТ ли е лекът за артрит, който чакахте открай време?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Да се спасите от артритните си болки с храна???

Да… можете да го направите… като ще се НАСЛАЖДАВАТЕ на всяка вкусна хапка при това!

Последни изследвания разкриват, че един от ключовете за прекратяване на артритната болка в коленете се намира на върха на вилицата ви.

И ако мислите, че става дума за преминаването към скучен и безвкусен начин на хранене с ниско съдържание на мазнини или с броене на калориите докато умирате от глад, имам ДОБРА новина за вас днес.

Съвсем не е така!

Последният аргумент срещу бекона рухна

Вкусна храна, която се справя с артритната болка

Ново изследване (статията е от 24 април 2019 г.) откри, че истинският ключ към спирането на увреждането в ставите ви е в това да преминете към диета с по-ниско съдържание на въглехидрати.

В новото изследване, тази вкусна диета… пълна с любимите ви „забранени” храни като бекона… се изправи очи в очи с традиционно предпочитаната диета.

Знаете какво имам предвид. Думичките, от които всеки се страхува: нискомаслена храна.

Е, вече не е необходимо да се страхувате от тях – защото това изследване е в голяма степен вашето позволение НИКОГА повече да не опитвате диета с ниско съдържание на мазнини… понеже тя изгуби по всички показатели.

Как да намерим „оптималното количество” полезни мазнини за себе си

При хората с болки в коляното от артрит, диетата с ниско съдържание на въглехидрати доведе до ДРАМАТИЧНИ положителни промени след само 12 седмици.

В разлика от хората, ядящи храна с ниско съдържание на мазнини, онези участници в изпитанията, които бяха поставени на диета с малко или никакви въглехидрати се радваха на ПО-МАЛКО:

  • болка при движение
  • болка, която пациентът усеща
  • оксидативен стрес

Те също така се наслаждаваха и на нещо друго – нещо, което никой от „експертите” не очакваше.

Червеното месо вредно ли е или полезно за вас? Обективен поглед

Супер силен потенциал за горене на мазнините

Традиционната медицина все още мисли, че мазнините, които ядем с храната се превръща в тлъстини В тялото. Но това просто не е истина и изследването го доказва, понеже хората, които намалиха въглехидратите, които ядяха, имаха по-ниски нива на адипокин лептин, хормон, освобождаван от мастните клетки.

По-ниският лептин обикновено означава, че като цяло сваляте килограми, и че конкретно горите тлъстини.

И всичко това от храна, която – нека си го кажем – почти ВСИЧКИ обичаме.

И как бихте могли да не я обичате?

Тя включва:

  • Да не се отказвате от мазнините.
  • НУЛА броене на калории.
  • СПИРАНЕ на меренето на порциите, които ядете.
  • Никакво следване на „точки” или посещаване на сбирки.
  • И никакви вредни замразени храни.

Просто РЕЗУЛТАТИ – и докато тази храна е най-известна с бързото отслабване и с лесния контрол над кръвната захар, новото изследване показва, че то може да предостави дори още по-важни ползи на по-възрастните хора с артритна болка в коляното.

Запалете скарата: ПЪРЖОЛЕНАТА тайна за предпазване на артериите!

Ако самите вие страдате от артрит, то значи това е ИДЕАЛНОТО ви извинение да опитате и да изживеете всички тези ползи и дори повече като просто ядете храните, които обичате.

Наистина, ще трябва МНОГО да намалите пицата, спагетите и хляба. Но в замяна на това можете да се наслаждавате на по-силни колена, повече движение и по-малко артритна болка… да не споменаваме пържолите, яйцата, пилешкото (включително тъмното месо) и разбира се любимото лакомство на всички: бекона.

от Алис Джейкъб

Прочетете още:

Бамята, мощно оръжие срещу поне три вида рак

Осем изкуствени съставки в храната, които могат да ви убият

Синапените листа – благословия за здравето

Забранената храна, която парира рака

Колкото люто, толкова и полезно

Храните се здравословно и въпреки това пълнеете? Може да имате недостиг на минерал…

Ето какво ще се случи когато ядете авокадо всеки ден

Източник:

https://healthiertalk.com/arthritis-pain-low-carb/

Снимка: Daily Express

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *