Забранената храна, която парира рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

avocado-468x311

Как холестеролът побеждава рака

Всички ви казват да не го ядете. Налагат се данъци, за да ви спрат да го купувате, и можете да се обзаложите, че се прокарват закони, за да го забранят напълно.

Но без холестерол човек би умрял на място — защото въпреки всичко, което чувате, тялото ви се НУЖДАЕ от тази храна.

Само преди няколко седмици ви казах, че ниските нива на холестерол неизменно се свързват с по-висок риск от рак (виж по-долу). Но без значение колко пъти се установява тази връзка, изследователите твърдят, че това е само асоциация и ви карат да продължавате да избягвате холестерола така или иначе.

Време е да им кажете да си гледат работата, защото последните изследвания показват, че това е далеч повече от ‘асоциация‘. Всъщност, именно тези изследвания показват точно как холестеролът предпазва от рак.

Всичко започва с група протеини, наречени свързващи се с оксистерола протеини. В поредица от експерименти изследователите откриха, че тези протеини играят много важна роля в растежа на клетките — и, когато са оставени без контрол, те карат клетките да растат буйно и неконтролируемо.

И, да, това е самото определение на рака.

И какво ги държи под контрол? Холестеролът!

Всъщност, когато изследователите измислиха свързващите се с оксистерола протеини, които вече не могат да се свързват с холестерола, растежът на клетките направо се побърка — а това е точно онова нещо, което не искате в тялото си.

Естествено, вече се говори за създаването на нови клетки, които да имитират холестерола, за да можете да постигнете същите резултати без самия холестерол — и можете да се обзаложите, че те няма да действат наполовина толкова добре, колкото холестерола и че ще са придружени от странични ефекти отгоре на всичко.

Но след като ще се произвежда, а няма да е естествено, някой може да гушне патент върху него и да ви взима луди пари за привилегията да го използвате.

Не си и губете времето. Вие получавате истинското нещо от пържолите, яйцата, бекона и всичките други храни, които вече обичате… но ви казват, че не трябва да ядете.

Яжте си ги, защото въпреки нещата, които чувате, холестеролът помага в защитата на всичко от мозъка до сърцето. Така че грабнете една бира и релаксирайте, докато четете:

Още информация за това, че ниският холестерол е смъртоносен

От всички лоши съвети, с които медиите ви заливат ежедневно, идеята, че трябва да снижите холестерола си е сред най-най-лошите.

Не само, че НЕ трябва да го снижавате, но може и да трябва да го повишите — и последни изследвания показват защо: Ниските нива на холестерола могат да ви РАЗБОЛЕЯТ ОТ РАК!

Изследователите сравняват нивата на холестерола на 201 онкоболни с тези на 402 души, които не са болни от рак и то не само когато пациентите са болни. Учените се ровят в данни за тях в продължение на 20 години назад във времето и откриват последователна тенденция: Онкоболните имат дългогодишна история на ниски нива на холестерол.

Разбира се, изследователите в това изследване казват не се паникьосвайте — продължавайте да понижавате холестерола си така или иначе, защото това е полезно за сърцето ви.

Пълни глупости!

Холестеролът — дори и лошият LDL холестерол — не е виновникът, който го изкарват. Всяка част от тялото ви се нуждае от него, като се започне от сърцето, и ниските му нива могат всъщност да причинят именно онези сърдечносъдови проблеми, които се опитвате да избегнете.

Ниският холестерол може също да причини или да влоши проблемите с паметта, да отслаби мускулите и дори да опропасти сексуалния ви живот. Не е за чудене, че това са също така основните странични ефекти на много от така наречените статини или снижаващите холестерола лекарства.

Изследване в Япония дори откри, че животът на хората с нисък холестерол е по-кратък.

Все още ли мислите, че трябва да снижите холестерола си НЯМА НАЧИН!

Забравете тази работа с противопоставянето на HDL срещу LDL и просто следете общия си холестерол. И ако  той заплашително падне, хапнете една пържола и яйца — имате да наваксвате.

Източници:

The Douglass Report, The ‘forbidden food’ that can stop cancer in its tracks, 18 May 2012

http://douglassreport.com/2012/05/18/how-cholesterol-beats-cancer/

The Douglass Report, More evidence that low cholesterol is deadly, 9 April 2012

http://douglassreport.com/2012/04/09/more-evidence-that-low-cholesterol-is-deadly/

Снимка: www.doctorulzilei.ro

За разбиването на още не един мит, очаквайте още статии на сайта Здрави всеки ден

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

32 thoughts on “Забранената храна, която парира рака

 1. Мисля ,че статията е малко крайно написана.Човек ,който не е много наясно ,би решил,че трябва да яде постоянно пържоли ,бекон и яйца.Това няма да е много полезно,нали ще се съгласите? Трябва да има умереност във всчико ,да не страхуваме от яйцата и бекона,ако са добре подплатени с три пъти повече салата от пресни ,различни зеленчуци.

 2. Мисля ,че статията е малко крайно написана.Човек ,който не е много наясно ,би решил,че трябва да яде постоянно пържоли ,бекон и яйца.Това няма да е много полезно,нали ще се съгласите? Трябва да има умереност във всчико ,да не страхуваме от яйцата и бекона,ако са добре подплатени с три пъти повече салата от пресни ,различни зеленчуци.

 3. vsi4ko trqbva da se pravi umereno v granizite na mqrkata i ograni4enieto o prekalqvaneto ne e polesno i tova e dokasano
  Ne vqrvam, 4e visokiqt xoplesterol e polesen v nikakuv slu4ai ne e vqrno!

 4. Хаа? Това ми заприлича, на отричането на учебниците по история????

 5. Аз съм на принципа да се храня когато съм гладна и с каквото ми се яде!Когато човек не е гладен,дори не е нужно да се храни!

 6. Г-жо Иванова, ако внимателно прочетете статията, ще забележите, че в нея не се казва никъде, че високият холестерол е полезен, казва се, че ниският холестерол е вреден! Човек не трябва да се лишава от полезните мазнини и да трепери дали мъничко не е вдигнал холестерола. Той, холестерослът, както се вижда по-горе ни пази от мнооого заболявания!

 7. Г-жо Иванова, ако внимателно прочетете статията, ще забележите, че в нея не се казва никъде, че високият холестерол е полезен, казва се, че ниският холестерол е вреден! Човек не трябва да се лишава от полезните мазнини и да трепери дали мъничко не е вдигнал холестерола. Той, холестерослът, както се вижда по-горе ни пази от мнооого заболявания!

 8. Че кой е казал, че учебниците по история казват истината!? Те както всичко останало обслужват интереси и биват променяни спрямо времето. Но човешкия организъм си иска своето, и не се влияе от историята и от медицинското статукво и Биг фарма…

 9. Че кой е казал, че учебниците по история казват истината!? Те както всичко останало обслужват интереси и биват променяни спрямо времето. Но човешкия организъм си иска своето, и не се влияе от историята и от медицинското статукво и Биг фарма…

 10. А какво правим с натрупаните холестеринови плаки, които ще ни докарат инфоркт и инсулт? Или и те не са следствие на висок холестерин?

 11. А какво правим с натрупаните холестеринови плаки, които ще ни докарат инфоркт и инсулт? Или и те не са следствие на висок холестерин?

 12. много се забавлявам на такива безумни статии. някой въобще вярва ли на тези глупости. дано да не, че иначе лошо им се пише на здравето на хорицата.

 13. Здрави всеки ден- нашите баби и дядовци са яли по селата само и са използвали мас вместо олио и са били по здрави и не са имали холестерол а сега се остри4а вси4ко добро за да се храни народа с със отровите са в магазините за да се разболяват и умират

 14. Здрави всеки ден- нашите баби и дядовци са яли по селата само и са използвали мас вместо олио и са били по здрави и не са имали холестерол а сега се остри4а вси4ко добро за да се храни народа с със отровите са в магазините за да се разболяват и умират

 15. нашите баби и дядовци са яли по селата само и са използвали мас вместо олио и са били по здрави и не са имали холестерол а сега се остри4а вси4ко добро за да се храни народа с със отровите са в магазините за да се разболяват и умират

 16. нашите баби и дядовци са яли по селата само и са използвали мас вместо олио и са били по здрави и не са имали холестерол а сега се остри4а вси4ко добро за да се храни народа с със отровите са в магазините за да се разболяват и умират

 17. Violeta Staleva Peykova Така е било, и тогава продуктите не са били така замърсени, както са днес, почвата и въздухът и водата са били чисти, не е имало съсредоточаване на производството на храните в алчни ръце, хората са живеели в здравословна среда, за което ние можем само да мечтаем…

 18. Има начини за изхвърляне на вече натрупаното в организма – промяна в начина на живот и постоянна детоксикация.

 19. Гледайте невероятната лекция на Робърт Лустиг – проф. по педиатрия към клиниката по ендокринология на Калифорнийски Университет, Сан Франциско «ЗАХАРТА: ГОРЧИВАТА ИСТИНА»
  (Sugar-The.Bitter.Truth.XviD-Zamunda.NET или https://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM&feature=kp).
  И ако тогава не ви стане ясно защо са ви задръстени кръвоносните съдове… няма начин да разберете никога.
  Не обвинявайте за всичко мазнините. Те изграждат клетките ни. Но натуралните мазнини, а не силно рафинираните и приемани в неразумни количества.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *