Вижте дали очаквате момче или момиче с този лесен тест у дома

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

boy-girl-baby

Майките се чудят по 9 месеца дали носят момче или момиче. Всички в семейството също изглежда са любопитни да разберат пола на бебето. Все пак ако не желаете да разсеете напрежението с помощта на амниоцентеза или ултразвук, има и по-лесен начин да откриете отговора.

Представяме ви забавен начин да откриете пола на бебето си. Направете този лесен тест със сода за хляб, който не дава 100% гаранция, но със сигурност е много забавен.

Този тест определя дали сте бременни с момче или момиче.

Тестът за пола на бебето със сода за хляб може да не е идеалният начин за определяне на пола на детето, но със сигурност е безопасната и по-добра възможност в сравнение с други тестове за определяне на пола.

Методът на провеждане на теста е много лесен.

Трябват ви само 1 или 2 супени лъжици сода за хляб.

В пластмасова чашка сложете содата и добавете урина.

Използвайте сутрешна урина за теста, понеже тя е сравнително разредена.

Оставете урината да действа известно време.

boy-girl

Ако содата започне да шуми и да прави балончета, то тогава вие ще родите хубаво момченце. От друга страна, ако не последва никаква реакция, то тогава вие носите в утробата си сладко момиченце.

За този тест няма научно обяснение.

Една от идеите предполага, че полът на бебето причинява някои изменения в хормоните на бременната жена. Хормоналните изменения влияят на урината на бременната жена.

Източник:

http://www.peacefulcentury.net/check-if-youre-expecting-a-boy-or-a-girl-using-this-baking-soda-gender-prediction-test/

Снимки: Google+; World News

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *