Всеки има ракови клетки в тялото си, предотвратете превръщането им в тумори

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

prevent-cancer

Има някои изключително важни факти относно раковите клетки, които трябва да знаете.

Никога не забравяйте, че:

Във всяко човешко тяло има ракови клетки, които се появяват поне 6 пъти по време на живота. Обаче, те не могат да бъдат разпознати от стандартен тест, докато не се увеличат до няколко милиарда.

В случай на силна имунна система тези ракови клетки биват победени, а тяхното увеличаване е предотвратено.

Раковите клетки могат да се развият и увеличат в случай на недостиг на някое важно хранително вещество. Освен това, най-честите рискови фактори включват нездравословните навици в начина на живот, нездравословната храна, околната среда и генетиката.

Можете да подсилите имунната си ситема и по този начин да предотвратите умножаването на раковите клетки като консумирате здравословни храни и хранителни добавки.

Химиотерапията е вредна за белите дробове, бъбреците, сърцето, черния дроб и за други органи и наистина убива бързо увеличаващите се ракови клетки, но тя убива и бързо увеличаващите се здрави клетки.

Здравите клетки, органи и тъкани биват унищожавани от лъчетерапия, която причинява също белези и изгаряния.

Първоначалното лечение, състоящо се от лъче- и химиотерапия може да свие размера на тумора, но от друга страна продължителното лечение с химиотерапия не унищожава повече тумори.

Химиотерапията въздейства на имунната система като произвежда токсини и по този начин прави пациента уязвим на по-нататъшни усложнения и инфекции.

Лъчетерапията и химиотерапията водят до мутация на раковите клетки и по този начин правят унищожаването на рака изключително трудно. Ракът може да се разпростре в други части на тялото и при операция.

Избягването на храни, които подсилват увеличаването на раковите клетки ви позволява да ги спрете да не се превърнат в тумори.

Кои храни са полезни за раковите клетки?

Раковите клетки живеят в киселинна среда, така че трябва да замените готовите храни и червеното месо, които повишават киселинността, с пилешко и риба.

Раковите клетки се хранят със слуз, а приемът на мляко създава слуз, особено в стомашно-чревния тракт. Така че избягвайте приема на прясно мляко.

Раковите клетки се хранят със захар, така че е добре изцяло да избягвате захарта като можете да ядете меласа и мед (например, от манука) вместо това, но в умерени количества.

Кои храни да използваме срещу рака: Заобиколете рака с тези суперхрани

Алкализирайте тялото си като ядете семена, ядки, пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове. Консумирайте повече зеленчукови сокове и яжте сурови зеленчуци по няколко пъти на ден понеже пресните зеленчукови сокове предоставят живи ензими на тялото и стимулират растежа на здравите клетки в него. Тези ензими биват убити при по-високи температури, т.е. при температури над 104 градуса по Фаренхайт (40 градуса по Целзий).

Хранителни добавки като витамин Е, който води до апоптоза (или програмирана клетъчна смърт), есенциални мастни киселини, бета глюкан, минерали, антиоксиданти, като естественият антиоксидант IP(6), билковият чай флор есенс, чаят Есиак,  и витамини укрепват имунната система и по този начин се борят с раковите клетки.

Прочетете още по темата:

Витамин Е доказано унищожава раковите клетки

Есиак: Лекът за рак, за който Биг фарма не иска да знаете

Винаги пийте филтрирана или пречистена вода, избягвайте опасните тежки метали и токсини в чешмяната вода.

Пийте зелен чай вместо богатите на кофеин кафе и шоколад, този чай има мощни борещи рака свойства.

Въпреки че и истинското кафе не пада по-долу: Пийте кафе, предпазете се от рак

Храносмилателните ензими се нуждаят от доста време, за да смилат месните протеини, така че несмляното месо остава в червата и причинява натрупване на токсини.

Следователно, намалете или избягвайте месото, за да може тялото ви да произвежда повече ензими, които са много важни за атакуването на протеиновите стени на раковите клетки. По този начин тялото лесно ще се бори с раковите си клетки.

Раковите клетки не могат да живеят в наситена с кислород среда, така че непременно редовно правете физически упражнения и дишайте дълбоко, за да си осигурявате достатъчно кислород на клетъчно ниво като по този начин убивате раковите клетки.

Ракът засяга тялото, духа и ума. Ето защо трябва да не спирате да мислите позитивно и да имате оптимистична нагласа по отношение на лечението си, за да се преборите с това смъртоносно заболяване.

Избягвайте стрес, горчивина, гняв и тъга понеже те внасят киселинна среда в тялото, отпуснете се и живейте живота си напълно удовлетворени, щастливи и реализирани.

Прочетете още за предотвратяването на рака:

Храната мори рака като противодейства на ангиогенезата

15 промени, които ще намалят риска ви от рак наполовина

Най-голямото откритие в медицината: Този човек излекува 5000 души с конопено масло

 

Източник:

http://www.healthyfoodhouse.com/everyone-has-cancer-cells-in-their-body-this-is-how-to-prevent-becoming-tumors/

Снимка: es.paperblog.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *