Най-голямото откритие в медицината: Този човек излекува 5000 души с конопено масло

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Рик Симсън е 64-годишен канадец. Преди няколко години той открива, че е жертва на рак и се депресира след като му казват, че не може да бъде излекуван. Но, той успява да излезе от дълбоката си депресия и силната му воля му помага да намери естествена терапия и да се излекува с нея.

rick-simpson-5572517

Решението му противоречи на това на лекарите, но той доказва, че е направил правилния избор, като споделя опита си с други хора, страдащи от рак.

След диагнозата за рака, Рик случайно чува по радиото беседа за силата на конопеното масло. Като няма друг избор, той започва да го консумира ежедневно. Очевидно, той се натъква на изненадващи резултати много скоро. Болките му изчезнали и здравето му значително се подобрило.

За жалост, след кратък период от време човекът се изправил пред друг проблем – открил растяща бенка върху клепача на дясното си око и скоро лекарите го диагнозирали с рак на кожата. Когато за втори път му казват, че няма лек, той решава още веднъж да се довери на конопеното масло. Той започва да слага марля, напоена с конопено масло върху бенката. След няколко дни, в които прави това, той забелязва, че бенката започва да се смалява. След още няколко дни, тя напълно изчезва.

След като осъзнал положителното действие, което този продукт упражнява върху здравето му, Рик решава сам да отглежда марихуана и да прави конопено масло. Започва да рекламира чудодейната течност и до момента е излекувал с нея повече от 5000 души от целия свят.

Прочетете също: Рецептата на Рик Симсън за домашно приготвено масло от канабис като алтернатива на химиотерапията

Този щедър мъж не взима нищо за лекарството и го раздава безплатно, защото наистина иска да помага на хора, страдащи от заболяванията, от които той вече се е излекувал. Много компании му предлагат купища пари, за да работят заедно с него, но Рик отказва на всички, като казва следното:

Защо хората да трябва да плащат за скъпите им лекарства, когато аз мога да им ги давам безплатно?

Освен рак, неговото лекарство доказано лекува левкемия, артрит, диабет, астма, инфекции, възпаление, изгаряния, хронични болки, псориазис, язви, бенки, брадавици и сходни проблеми.

Рик има уеб страница, където заинтересованите могат да намерят повече информация за онова, което той прави и да се свържат с него:

www.phoenixtears.ca

Прочетете още за Рик Симсън и по темата: Канабиноидната система в тялото е мощен фактор за здравето

Източник:

http://www.yourfoodcorner.com/2014/10/biggest-medical-breakthrough-man-cured-5-000-people-using-hemp-oil/

Снимка: www.cureyourowncancer.org

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

30 thoughts on “Най-голямото откритие в медицината: Този човек излекува 5000 души с конопено масло

 1. студено пресовано конопено масло у нас се продава като хранителна добавка на фирма Буров – имат и електронен магазин

 2. студено пресовано конопено масло у нас се продава като хранителна добавка на фирма Буров – имат и електронен магазин

 3. Информацията в тази статия е крайно непълна. Човекът има книга, има си сайт, а също има и филм за неговата история. Той е открил, че за да се лекува рак, трябва да се направи масло по специален начин само от цветчетата на конопа. Масовите добавки, които се продават са от семена или стъбла, те нямат този ефект. Отглеждането на коноп е забранено, няколко пъти канадската полиция му е обръщала къщата и двора, но той продължава дейността си. В момента това, което прави е да приготвя масло по своята технология на хора, които му занесат суровина.

 4. Информацията в тази статия е крайно непълна. Човекът има книга, има си сайт, а също има и филм за неговата история. Той е открил, че за да се лекува рак, трябва да се направи масло по специален начин само от цветчетата на конопа. Масовите добавки, които се продават са от семена или стъбла, те нямат този ефект. Отглеждането на коноп е забранено, няколко пъти канадската полиция му е обръщала къщата и двора, но той продължава дейността си. В момента това, което прави е да приготвя масло по своята технология на хора, които му занесат суровина.

 5. конопено масло се казва нарочно , за да не се бие на очи . конопа се добива от канабис или тетрахидроканабинол THC , също така същото вещество се съдържа в каѝсиевите ядки , и не на последно място хапчета наречени витамин B17 . В БЪЛГАРИЯ тези витамини струват 260 лева за 150 хапчета или 600 гр . както прочетох по долу един коментар че това били наркотици , хахахаха точно затова е забранено защото америка искат направят популацията на планетата до 500 милиона . това се прави с цел заради аптекарската индустрия да си продават стоката която не върши работа . хенри форд е направил 1-вата си кола от канабис но след това е била забранена , заради абтомобилните гиганти които не могат да си продават колите от желязо . канабиса е име на растение дори го пише в библията , а марихуана се използва само от парламента и идва от латиница което означава дрога ! фармацевтичните компании не произвеждат лек , те произвеждат потребители . всяка година поради забраната на канабиса им носи печелба от 190 милиона приход !

 6. забравих да допълня как се приема и колко на ден : казва се не конопено масло , а cannabis oil и се взима по 1 грам на ден с ядене . като лекува всичко наред като рак , левкемия , епилепсия , заекване и всичко останало което се сетите !!! има филмчета в ю-тюбе как се приготвя канабил оѝл , да не пиша тука начина на приготвяне , трудно се приготвя , опасно е а и не съм виждал да се продава алкохол в българия над 100 градуса . колкото е по силен алкохола толкова е по силно лекарството , препоръчително да е над 160 градуса но това го има смао в америка и русия !!!

 7. ДАЛИ НАИСТИНА МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ ОТ ЧОВЕКА ПРЕПАРАТ ОТ ТУК, ОТ БЪЛГАРИЯ ?МОЯ ПРИЯТЕЛКА ИМА РАЗСЕЙКИ ВЕЧЕ И СМЕ МНОГО ЗАГРИЖЕНИ!

 8. Катя Адърска доколкото съм чел , канабиса лекува всичко , пример : особено имунни заболявания , вземи си витамин D+K , а за хапчетата B17 в аптеката се поръчва , бяха доста скъпи , или по лесния вариант , каѝсиеви ядки , аз купувам 1 кг за 9 лева .

 9. Катя Адърска доколкото съм чел , канабиса лекува всичко , пример : особено имунни заболявания , вземи си витамин D+K , а за хапчетата B17 в аптеката се поръчва , бяха доста скъпи , или по лесния вариант , каѝсиеви ядки , аз купувам 1 кг за 9 лева .

 10. Катя Адърска поне в бургас може да се поръча в аптеката . точно затова е забранен канабиса , защото ако беше позволен , нямаше да има БОЛНИ ХОРА !!!

 11. Катя Адърска Rossy Petrova – жената която казва за студено пресовано конопено масло е импотентно , не става за нищо дори не лекува рака , защото премахват THC а точно това лекува рак-а !

 12. Commonly Known As Nas , никъде не съм споменала студено пресовано! Написах, че информацията в статията е повърхностна. Който се интересува да прочете книгите на Рик Симпсън, преведени са на български: http://www.konop.bg/article/345/rik-simpsyn-prirodniqt-otgovor-za-raka-kniga
  http://www.konop.bg/article/355/phoenix-tears-istoriqta-na-rik-simpsyn-kniga

 13. Rossy Petrova студено пресовано конопено масло у нас се продава като хранителна добавка на фирма Буров – имат и електронен магазин;
  не аз написах това

 14. От няколко месеца на българския пазар се намира студено пресовано "Конопено олио 100%" от канабис сатива, произведено в Чехия. Към момента може да се закупи от Аптека Берова (berova.bg) и Аптеки Виста. Преди известно време с това конопено олио успешно третирах екземата на ръката ми. Естествено, не е като на Симпсън маслото със СБД и ТХК, но като хранителна добавка и със запазен хранителен състав, подпомага за нормализирането на кръвната захар при диабет и оказва благоприятно влияние върху имунната система, снадбявайки организма с есенциални мастни киселини омега-3 и омега-6, както и с витамин Е. Повече информация може да се прочете в сайта http://www.oilsativa.eu, който създадох в сътрудничеството си с чешката компания. Има отзиви, че нормализира кръвната захар при диабет 2-ри тип, като от 12 ммол за по-малко от месец с редовен прием на олиото, стойността е достигнала 7 ммол. Както приятели, така и клиенти ми споделят доста окуражителни резултати.

 15. Смятам,че това е ЛЪЖА! За пари какво ли не правят?!!!! Не се доверявайте на такива измишльотини. Моя приятелка СЕ ДОВЕРИ и ЛЕКА И ПРЪСТ….А беше само на 38…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *