Най-голямото откритие в медицината: Този човек излекува 5000 души с конопено масло

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Рик Симсън е 64-годишен канадец. Преди няколко години той открива, че е жертва на рак и се депресира след като му казват, че не може да бъде излекуван. Но, той успява да излезе от дълбоката си депресия и силната му воля му помага да намери естествена терапия и да се излекува с нея.

rick-simpson-5572517

Решението му противоречи на това на лекарите, но той доказва, че е направил правилния избор, като споделя опита си с други хора, страдащи от рак.

След диагнозата за рака, Рик случайно чува по радиото беседа за силата на конопеното масло. Като няма друг избор, той започва да го консумира ежедневно. Очевидно, той се натъква на изненадващи резултати много скоро. Болките му изчезнали и здравето му значително се подобрило.

За жалост, след кратък период от време човекът се изправил пред друг проблем – открил растяща бенка върху клепача на дясното си око и скоро лекарите го диагнозирали с рак на кожата. Когато за втори път му казват, че няма лек, той решава още веднъж да се довери на конопеното масло. Той започва да слага марля, напоена с конопено масло върху бенката. След няколко дни, в които прави това, той забелязва, че бенката започва да се смалява. След още няколко дни, тя напълно изчезва.

След като осъзнал положителното действие, което този продукт упражнява върху здравето му, Рик решава сам да отглежда марихуана и да прави конопено масло. Започва да рекламира чудодейната течност и до момента е излекувал с нея повече от 5000 души от целия свят.

Прочетете също: Рецептата на Рик Симсън за домашно приготвено масло от канабис като алтернатива на химиотерапията

Този щедър мъж не взима нищо за лекарството и го раздава безплатно, защото наистина иска да помага на хора, страдащи от заболяванията, от които той вече се е излекувал. Много компании му предлагат купища пари, за да работят заедно с него, но Рик отказва на всички, като казва следното:

Защо хората да трябва да плащат за скъпите им лекарства, когато аз мога да им ги давам безплатно?

Освен рак, неговото лекарство доказано лекува левкемия, артрит, диабет, астма, инфекции, възпаление, изгаряния, хронични болки, псориазис, язви, бенки, брадавици и сходни проблеми.

Рик има уеб страница, където заинтересованите могат да намерят повече информация за онова, което той прави и да се свържат с него:

www.phoenixtears.ca

Прочетете още за Рик Симсън и по темата: Канабиноидната система в тялото е мощен фактор за здравето

Източник:

http://www.yourfoodcorner.com/2014/10/biggest-medical-breakthrough-man-cured-5-000-people-using-hemp-oil/

Снимка: www.cureyourowncancer.org

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *