Избегнете ада на хремата с този доказан естествен лек

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

thera_zinc_lozenges

Винаги съм казвал, че има два типа хора – и само два – които твърдят, че зимата е любимият им сезон.

Скиорите и садистите.

Може би това е така, понеже не обичам да си чупя гръба да рина сняг… или да правя салто мортале по заледени стъпала… или да не усещам нищо с пръстите на ръцете и краката си… но краят на зимата никога не идва достатъчно бързо за мен.

И най-лошата част е че поне веднъж през зимата всеки от нас се урежда с раздираща кашлица, запушени синуси и пулсиращо жужене в главата поради настинка. И докато се усетиш, сменяш носните кърпи по-бързо, отколкото Лиз Тейлър сменяше съпрузи.

Ако държите да избегнете ада на настинките, избягвайте нанасящите тежки удари лекарства, от които започвате да се чувствате като зомби (и които дори могат да увредят сърцето ви) и се обърнете към най-сериозния лек против вирусите, който Майката природа е създала.

Цинк.

Ако никога не сте опитвали цинкови таблетки за смучене за облекчаване на настинка, не ви виня. Федералното ни правителство… както може да се предположи, по повелята на фармацевтичните компании… води дезинформационна война срещу продуктите против настинка, съдържащи цинк още откакто те се появиха на пазара.

И като казвам война, не се шегувам. Преди около шест години (2009 г.) федералните дори извиха ръцете на топ производител на цинк да плати глоба от 30 милиона щатски долари заради твърденията, че продуктът им скъсява продължителността на настинките.

А това не е добро правителство – това е изнудване. Защото науката доказва отново и отново, че цинкът може би е най-доброто оръжие, което имате за намаляване на дните на ужасните настинки.

Изследване, публикувано в много уважаваното списание Journal of Infectious Diseases разкрива, че таблетките за смучене с цинков ацетат (вие винаги трябва да търсите таблетки за смучене именно с цинков ацетат) могат да скъсят продължителността на настинката ви почти наполовина от седем дни на четири. Таблетките за смучене могат дори да намалят дните, през които кашляте от пет на два.

Понеже цинкът действа като не позволява на вирусите да се репликират, вие ще откриете, че продуктите, съдържащи цинк действат най-добре когато започнете да ги вземате през първите 24 часа от появата на симптомите.

Като постоянно зареждате тялото си с цинк, вие можете също така да помогнете на тялото си да отблъсква сериозни заболявания. Изследвания на стотици хоспитализирани пациенти откри, че онези от тях с достатъчни нива на цинк в кръвта е само наполовина вероятно да развият животозастрашаваща пневмония.

Ако имате любим човек в живота си, който остарява… или здравето му се влошава… цинкът може наистина да му спаси живота. Пневмонията си остава един от 10-те водещи причини за смърт в Съединените щати и атакува неумолимо през зимата.

Единственото добро нещо за зимата е оцеляването от нея, и аз искам да съм сигурен, че ще я преживеете, чувствайки се чудесно. Помислете за добавянето на хранителни добавки с цинк в режима си и непременно под формата на таблетки за смучене при първия признак на хрема.

Те ще ви поддържат жизнени, докато пролетта най-после дойде.

Джак Харисън, Директор „Изследвания”, Real Advantage Nutrients

Източник:

http://douglassreport.com/2015/01/11/zinc-lozenges/

Снимка: hhbeauty.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *