Храната мори рака като противодейства на ангиогенезата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Храната е по-ефикасна от фармацевтичните лекарства в спирането на рака!

Фитохимикалите спират, предотвратяват и лекуват рака!

angiogenesis

Напредъкът в лечението на рака се променя. Лекар днес признава, че зеленчуците, билките или ФИТОХИМИКАЛИТЕ са по-ефикасни в неутрализирането на рака от лекарствата, изписвани с рецепта! Това е много важно признание, направено от лекар. Повечето лекари са неуки относно фитохимическите хранителни вещества. Фитохимикалите са много по-безопасен начин за лечение на рака от консумирането на токсичните химикали на химиотерапията.

Откриването на противодействащите на ангиогенезата свойства на химикали в храната преформулира методите за лечение на рака. Противодействието на ангиогенезата означава предотвратяване на растежа на кръвоносни съдове в дадена тъкан. Защо е важно това? Всеки тумор има прикрепени към себе си кръвоносни съдове, които хранят раковите образувания. Този метод цели да умори от глад раковите тъкани като спре растежа на нови кръвоносни съдове в туморите и унищожи кръвоносните съдове, които вече са се образували там.

Противодействието на ангиогенезата или антиангиогенезата е нов метод за спирането на растежа на раковите тумори и това свойство е присъщо за растенията или фитохимикалите!

Цитат от д-р Уилям Ли гласи „Нашето търсене в тази насока ни отведе на пазара, във фермата и до шкафа с подправките, защото онова, което откриваме е, че Майката природа е заредила голям брой храни, напитки и билки с естествени инхибитори на ангиогенезата”.

(Очаквайте поредна статия за антиангиогенезата, като и прочетете следната тук.)

От изследванията на д-р Ли става ясно, че ресвератролът, съдържащ се в червеното грозде и в червеното вино спира анормалната ангиогенеза на 60 процента. Елаговата киселина (екстракт от ягоди) и генистеинът (екстракт от соята) показват дори по-силна способност от ресвератрола в спирането на анормалната ангиогенеза. Значителното действие на фитохимикалите върху туморите може да се види в Youtube или в TEDx. Противодействието на ангиогенезата е много ефикасно в спиране растежа на раковите тумори. Диметил сулфоксидът (DMSO) се използва за доставяне на химикалите до мястото, както се вижда във снимките.

Не е изненадващо, че куркумата е билката с едни от най-силните противодействащи на ангиогенезата свойства, наред а китайския жасмин, японския чай сенча и чаят Earl Grey.

Изумително откритие на Д-р Уилям Ли е, че витамин Е е по-добър от което и да било лекарство против рак в спирането на рака! Витамин Е има най-силните противодействащи на ангиогенезата свойства в сравнение с всички останали храни и лекарства. Маслото от пшеничен зародиш е отличен източник на витамин Е.

Ето кратък списък на естествени противодействащи на ангиогенезата храни:

Женшен, червено вино (ресвератрол), черен шоколад, гъбите майтаке, женско биле, индийско орехче, зелен чай, риба тон, соя, магданоз, чесън, грозде, други дребни (горски) плодове, плодове, билки и зеленчуци.

Синергичното действие на билките

Д-р Уилям Ли дори подчертава синергичното действие от комбинирането на два чая (билки) в едно за създаването на по-силен ефект. Д-р Ли откри, че китайският жасмин и японският чай сенча имат силни противодействащи на ангиогенезата свойства, но комбинирането им създава по-силно противодействащо на ангиогенезата действие, отколкото ако те се използват самостоятелно. Чаят Earl Grey има най-силните противодействащи на ангиогенезата свойства спрямо, както китайския жасмин, така и японския чай сенча,  но не и когато те се приемат заедно. Разбира се, това не е нищо ново в Традиционната китайска медицина. Всички китайски билки се комбинират за създаването на билкови формули.

Заключение

Това откритие е толкова изключително, че дори застрахователните компании рекламират философията да се ядат зеленчуци, за да се поддържа здравето и да се побеждава рака. Застрахователните компании осъзнават, че от по-здравите пациенти се печели повече!

Лекът на рака е в натуралните храни, не във фармацевтичните лекарства. Както е казал Хипократ, бащата на медицината през 431 г. пр. Хр., „Нека храната е твоето лекарство и лекарството да е твоята храна”.

Е. Уонг

Източник:

http://blogs.naturalnews.com/food-starve-cancer-antiangiogenesis/

Снимка: skcd.com.vn

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *