Вярвате или не, този трик с лимони ще промени живота ви завинаги спасявайки ви от негативната енергия

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

green-lemons

Негативната енергия е вредна за всички нас. Това означава, че трябва да се пазите от негативна енергия, защото тя може да въздейства на атмосферата в дома ви, тя може да въздейства на здравето и взаимоотношенията ви, тя може да въздейства неблагоприятно върху просперитета ви. Възпитани сме да вярваме само в неща, които разбираме и можем да проверяваме. Рационалният ум не може да разбере лековете и ритуалите, които противоречат на логиката.

Трябва да знаете, че в тази статия ще говорим за нещо, в което може би вярват малцина, за негативна енергия и за най-добрия начин за неутрализирането й. Така че трябва да знаете, че няма нищо по-добро за елиминирането на вредната енергия и за възстановяването на хармонията в дома ви от лимоните. Лимонът крие множество полезни свойства не само за здравето и красотата, но също и по отношение на енергията. Той е незаменим съюзник в битката с негативната енергия. Използвайте цитрусовия аромат на лимона, той ще ви помага да се отървавате от цялата негативна енергия и да подобрявате настроението в дома си. Много е лесно – нуждаете се само от зелени лимони.

Още за негативната енергия: 6 начина за освобождаване от негативната енергия

Има различни начини да използвате неутрализиращата сила на лимоните

Най-бързият и лесен начин е да поставяте 3 зелени лимона в различни части на дома си, като ги изхвърляте и заменяте когато пожълтеят или почернеят.

Ето още един много полезен и ефикасен начин – можете да сварите кората на лимон в дъждовна вода за освежаване на въздуха и разведряване на атмосферата в дома ви.

А ако имате дребни лимончета, вие можете да ги носите като амулет. Както казахме, лимоните са изключително ефикасни в усвояването на негативните енергии, те успокояват и ви поставят в безопасност понеже не позволяват на вредните вълни да ви засегнат. Носете зелен лимон в чантата, сакото, джоба на панталона и т.н., го извадете и го изхвърлете. На следващата сутрин направете същото и носете лимона със себе си през целия ден, така че той да може да поглъща негатичните вибрации около вас, така че да сте в безопасност и спокойни.

Можете също така да използвате този лесен трик – сложете 9 лимона на хладилника върху насипан ориз в купа. Направете кръг от 8-те лимона и сложете последния в средата за богатство.

Можете да сложите 3 лимона в чантата си или в чекмеджето на бюрото си. Това ще ви поддържа в равновесие и ще премахва цялата негативна енергия на работното място.

Пръскайте вода, смесена с лимонов сок в дома си особено в ъглите. Това ще ви помогне да елиминирате цялата негативна енергия и да подобрявате настроението си.

Или можете да сложите 3 лимона в купа или ваза на нощното си шкафче. Те ще ви помогнат да привличате любов в живота си и ще елиминират негативната енергия. Сменяйте ги когато пожълтеят или почернеят.

Може и така: Полускъпоценни камъни премахват негативната енергия

Премахнете негаивните вибрации, които сте усвоили през деня като следвате този лесен трик. Срежете един лимон на 4 парчета, сложете ги в чиния под формата на кръст и поръсете сол в кръг около тях. Сложете чинията под леглото си преди да си легнете или ако не можете да я сложите под леглото, поставете я до леглото. Когато на другата сутрин станете, не пипайте парчетата лимон, изсипете ги в пластмасова торбичка и ги изхвърлете далече от дома си. Повторете ритуала 3 последователни дни и ще се почувствате чудесно като забележите значително подобрение на настроението и чувствата си.

Наистина се надяваме, че намирате  статията за полезна, така че не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си, за което предварително ви благодарим.

Прочетете също:

Как да спрем да поемаме негативната енергия на другите

Енергийно пречистване на пространството – лесно вдъхнете свежа енергия в дома си

Шунгит: Чудодейният камък

 

Източник:

http://www.healthylifetricks.com/place-3-lemons-cut-on-your-nightstand-this-trick-will-change-your-life-forever-believe-it-or-not/

Снимка: ellisandcogoldersgreen.wordpress.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *