Успокойте тялото и ума си по напълно естествен начин!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

fists-breathing

Тази успокояваща техника ще промени живота ви завинаги!

Където и да сте и каквото и да ви се случва, благодарение на този трик  във вас винаги ще царува мир и спокойствие! В много критични моменти тази лесна техника ще ви помогне да взимате нещата в свои ръце.

Където и да сте и каквото и да се случва в живота ви, има лесен начин с помощта на който ще превъзмогвате емоциите, стреса и безпокойството.

Всичко което трябва да правите, за да оставате спокойни е да снижавате количеството на адреналина в кръвта си. Можете да го правите по следния начин:

1. Поемете дълбоко дъх като в същото време силно свивате ръцете си в юмруци, така че ноктите да се впиват в дланите.

2. Издишайте и в същото време разтворете дланите си.

Правете тези две неща в синхрон по петнайсет пъти едно след друго като в същото време се концентрирате в движението на мускулите. През цялото време дишайте дълбоко.

Ще видите как стресът и паниката моментално изчезват!

Още по темата:

Смейте се повече, за да живеете по-дълго

Родиола розеа, чудодейната билка, която повишава енергията и снижава стреса

МУЩИ МУДРА

Домашен еликсир против тревожност по-ефикасен от лекарствата

Открийте неподозирания потенциал на тази билка за безгрижен живот

 

Източник:
http://www.yourstylishlife.com/calm-your-body-and-mind-in-a-completely-natural-way-this-calming-technique-will-change-your-life-forever/

Снимка: pymnts.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *