Открийте неподозирания потенциал на тази билка за безгрижен живот

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Ежедневието затруднява отпускането и пренебрегването на проблемите до такава степен, че приятният живот се е превърнал в екстравагантност. Спрете да пришпорвате нещата за миг и помислете за всичко, което пропускате.

bay-leaf-burning

Обмисляйте проблемите, с които се сблъсквате – дали те наистина са проблеми или вие ги превръщате в такива. Прекарвайте известно време сами през деня. Заслужили сте си го. Ходете на спа или на масаж. В това няма нищо лошо. Сега ще ви дадем още един съвет, с който да внесете успокоението на спа процедурите в дома си.

Доверете се на природата и позволете на тази билка да се погрижи за всичко. Навярно имате в шкафа няколко дафинови листа. Те са единственото нещо, от което се нуждаете за да се насладите на отморяващ ден.

Дафиновите листа са достъпни, евтини и облекчават стреса. Този дар на Средиземноморието ще успокои напрежението ви за минути.

Генади Малахов е руският учен изследовател, който откри тази способност на дафиновите листа. Тази билка често се използва в ароматерапията в целия свят. Макар че дафиновите листа най-вече се използват за готвене, поради специфичния им аромат и вкус те в този случай ви зареждат с невероятна възстановяваща енергия за лечението на различни кожни и дихателни заболявания.

Тук ви показваме успокояващият напрежението и отпускащият тялото потенциал на билката. Непрестанните тревоги могат да задействат сериозни здравословни проблеми, а това е причина да вземете нещата в свои ръце като откриете мощен начин за отпускане и успокояване на тялото.

Използвайте дафинови листа за освобождаване на напрежението

Необходим ви е само един дафинов лист. Запалете го в метален контейнер или в стъклен пепелник. Излезте от стаята и се върнете след 10 минути. Ще бъдете изумени от потока на жизненост, протичащ през помещението. Насладете се на необичайния аромат и на облекчаващия дим, който насища въздуха. Седнете и се отпуснете. Вдишайте дълбоко и оставете приятната миризма да облекчи тялото и душата ви. Очарователно спа изживяване, нали?

 

Източник:

http://www.thehealthyarchive.info/2016/04/just-burn-bay-leaf-in-your-house-reason.html

Снимка: Tateladia

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *