Стъпалата ви отичат? Може да имате недостиг на протеини

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

swollen feet-nails

Ако страдате от отекли стъпала и няма очевиден медицински проблем за това, може да имате недостиг на протеини.

Защо толкова много възрастни американци имат недостиг на протеини? Един отговор е, че храната, която ядем е съставена основно от обработени храни, зърнени храни и захар, което я прави много киселинна. Друга причина е, че страдаме от недостатъчност на стомашната киселина. Прочете това изречение много пъти, защото то, по мое мнение, разкрива форма на контрол над населението. Хората със снижено количество стомашна киселина ги очакват неприятности след време, и най-често тези неприятности се проявяват като рак на стомаха.

Казах ли вече, че американците живеят на хранителен режим, включващ много високо-киселинни храни? Какво имам предвид? Противореча ли си? Отговорът е, че хората имат два вида киселина, стомашна киселина и киселини в останалата част от тялото, според измерването им съобразно водородния потенциал или pH.

Стомашната киселина за храносмилането на храните, които ядем — включително на протеините — трябва да е с много ниско pH, около 3 или 4. В останалата част от тялото pH-то би следвало да е леко алкално, но вместо това то е много често киселинно заради начина ни на хранене.

Не забравяйте, че стомашната киселина е предназначена специално за разграждането на храните, включително на протеините. Тя трябва да е с ниско pH или много киселинна, което означава 3 или 4 pH. Ироничното е, че когато стомашната киселина е силно снижена или много слаба, това е силен сигнал за твърде много киселина, което считаме за киселинно влошаване на храносмилането.

За жалост, Биг фарма ни пробутва тази скандална заблуда под напора на много милиарди — ако не и на трилиони долари!

Да, тялото сигнализира за „киселинност в стомаха”, създавайки фалшива необходимост от антиациди. И парадът от антиациди поема своите набези и превръща хората в жертви с голямата измама, заблуждаваща милионите да купуват нещо, което ще им опропасти здравето. Това е идеалното престъпление. Мислите ли, че правителството знае за това?

Какво да правим? Когато усетите „влошено храносмилане, свързано с киселини”, знайте, че имате снижена стомашна киселина, а не прекомерна стомашна киселина. Така че „влошеното киселинно храносмилане” е фалшив сигнал. То всъщност ви казва, че се нуждаете от повече стомашна киселина. Това е от най-голямо значение за живота и здравето. Фармацевтичните компании ви лъжат!

Така че „киселинното лошо храносмилане” ви казва, че се нуждаете от повече киселина. Ако случаят е такъв вие трябва да пиете бетаин хидрохлорид например на фирмата Standard Process Company.

Антиацидите убиват протеините. Ако пиете антиациди и стъпалата и краката ви отичат, най-вероятно имате недостиг на протеини. Така че се нуждаете от повече протеини за да снижите отичането на стъпалата и краката и трябва да взимате Protefood, също на Standard Process Company.

Това се отнася за хората, живеещи в САЩ. Ако хората в други части на света не откриват тези лекарства в аптеките, те би следвало да се консултират с личния си лекар, който да им назначи сходни лекарства, предлагани в съответните страни. – Здрави всеки ден

Боб Ливингстън

 

Източник:

http://easyhealthoptions.com/suffering-swollen-feet-may-protein-deficient/

Снимка: askgrandmaj.blogspot.com

Прочетете още по темата:

Липазата облекчава стомашни проблеми и контролира теглото

Спасение: Заблудата за киселините изяснена

10 причини да пием лимон с вода

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *