Сол и зехтин: След това лечение… няма да изпитвате болка няколко години

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

ostoe-treatment

Говорим за масажна смес приготвена от сол (използвайте морска сол ако искате) и нерафинирано растително масло. Лечебната комбинация се прави незабавно за целия курс на лечението. За приготвянето на сместа са ви необходими 20 супени лъжици зехтин или нерафинирано слънчогледово олио и 10 супени лъжици сол.

Лечебната смес за лечение на остеохондроза на врата/остеопороза:

Приготвяне:

Вземете стъклен буркан и смесете олиото/зехтина и солта в него. Затворете буркана и след няколко дни ще се сдобиете със светла маслена смес, готова за употреба.

Употреба:

Втривайте енергично сместа в болезнените места по гръбначните прешлени всяка сутрин. Започнете с 2-3 минутен масаж и след това удължавайте постепенно времето с по 2-3 минути на ден докато достигнете до 20 минути време за масажиране. Увивайте врата си с топла хавлиена кърпа след като приключите с масажа.

При този масаж е възможно леко раздразване на кожата. Затова е важно след всеки масаж да избърсвате кожата със суха кърпа, както и да нанасяте бебешка пудра.

Резултатът от 10-дневното лечение е подобряване регенерирането на хрущяла и на костната тъкан, както и стимулиране на кръвообръщението. След 8-10 процедури ще почувствате радикална промяна.

osteochondrosis2-298x300

Освен това, масажът активизира притока на кръв в шийната част на гръбначния стълб, спасява от главоболията и подобрява зрението, и всичко това всъщност е свързано с факта, че тялото се освобождава от токсините и че метаболизмът се нормализира.

Макар и не често, все пак може да усещате леко виене на свят и сънливост по време на процеса на пречистване. Това лечение на остеохондрозата/остеопорозата не е придружено от странични ефекти и дава отлични резултати.

Още сходни лечения:

6 начина да използваме ябълков оцет за лечението на артрит

Чудодейна рецепта с желатин лекува болките в гърба, ставите и краката за 7 дни!

Компрес от този корен облекчава артритните болки

Източник:

http://www.explorehealthyfood.com/salt-and-oil-m-several-years/

Снимка: www.likemyself.pl; foodsandhealthylife.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

3 thoughts on “Сол и зехтин: След това лечение… няма да изпитвате болка няколко години

  1. Аз ползвам Гано масажно масло с екстракт от рейши – съдържа 70% палмово масло и 30% екстракт от рейши. Наистина спира възпалението за няколко часа, отпуска схванатия мускул или сухожилие и позволява свободно движение на главата във всички посоки. Слага се съвсем малко на влажна кожа и се втрива добре, не запушва порите на кожата и позволява тя да диша. Може да се ползва за масаж на цялото тяло още при първата поява на болка. http://www.kafe-ganoderma.eu/products

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *