Чудодейна рецепта с желатин лекува болките в гърба, ставите и краката за 7 дни!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

gelatin-miracle-recipe

Болките в гърба и ставите могат да бъдат наистина обезсърчаващи. Имахме късмета да научим повече за стар лек, който лекарите са използвали да помагат на войниците да поддържат ставите си в добро състояние и да решават много проблеми, свързани със ставите и гърба.

Доста впечатлени бяхме когато го опитахме и получихме удивителни резултати!

Ако чувствате болка във врата, гърба, гръбначния стълб, краката и ставите, тази рецепта е идеалното решение за вас. Само след седмица ще спрете да забелязвате болката.

Формулата как да се отървете от болките в гърба е следната:

 1. Купете 150 грама натурален (от животински произход, а не синтетичен) желатин за ядене. 150 грама са достатъчни за един месец.
 2. Преди да си легнете забъркайте две равни чаени лъжички желатин (5 г) в четвърт чаена чаша студена вода от хладилника.
 3. Оставете течността да престои през нощта. Внимание: не трябва да я слагате в хладилника. Желатинът ще се превърне в желе.
 4. Изпийте желеподобния лек на сутринта преди да ядете или пиете каквото и да било. Можете да добавите малко вода, мед, сок, кисело мляко, заквасена сметана или каквото предпочитате.

Желатинът е отличен за хора, които се борят със ставни болки или с болки във врата, гръбначния стълб, гърба и краката. Имаме чудесна новина за вас – след седмица болката ще изчезне напълно!

Продължете да пиете желатина един месец. За оптимални резултати повторете лечението след шест месеца, така че да го провеждате по два пъти в годината.

Това е приятен начин за смазване на ставите. Правилната функция на жизненоважните органи зависи от здравето на ставите, защото всичко в тялото е свързано по определен начин.

Болкоуспокояващите са заредени с химикали и за жалост за повечето хора те са единственото решение, понеже много от тях не вярват, че това „примитивно” лечение ще им предостави чудесни резултати.

Защо желатинът е чудесен за ставите?

Желатинът е продукт от животински произход. Той се извлича чрез специфични техники на обработка от съединителната тъкан на едър рогат добитък – сухожилия, кости, хрущяли.

Той укрепва клетките и вътрешните влакна. Желатинът съдържа две аминокиселини – пролин и хидроксипролин. Те и двете имат положителен ефект върху съединителната тъкан. Желатинът също така е способен да стимулира растежа на съединителната тъкан и удивително възстановява увредените стави.

Прочетете още по темата: Рецепта за здрави кости, зъби и надбъбречни жлези

Желатинът е продукт с високо качество и предоставя широк обхвт от ползи за здравето. Изброяваме най-важните:

 • Укрепва ставите и сърдечния мускул
 • Подсилва метаболизма
 • Подобрява умствените способности
 • Предоставя чудесен цвят на кожата
 • Чудесен за премахване на бръчки
 • Сухожилията и лигаментите стават по-силни и еластични
 • Предпазва от остеопороза и остеоартрит
 • Стимулира растежа на косата и ноктите
 • Помага в лечението на дисплазия

Хората, които са опитвали горното лечение казват, че желатинът им е помогнал за снижаването и елиминирането на болките в гърба и сковаността на врата. Той е особено полезен за хората, които прекарват дълги часове пред компютъра.

Само след седмица ще забележите невероятно подобрение, след някакви си 7 дни болката в гръбнака, която сте усещали с месеци поради продължителното седене пред компютъра ще спре, а след провеждането на цялото лечение от един месец ще се чувствате много по-добре, болките ви ще изчезнат! Опитайте този японски метод за отърваване от болки, за да укрепите гърба си, да премахнете болките в ставите, врата, гръбначния си стълб, той със сигурност прави чудеса.

Източници:

http://www.bestherbalhealth.com/how-to-get-rid-of-back-pain-with-gelatin-in-7-days/

http://www.healthylifetricks.com/miracle-recipe-will-heal-back-joints-legs-pain-just-7-days/

Снимка: www.receitasdonabenta.net

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *