Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Започваме поредицата „В девет без пет”, посветена на секса. В нея, преди и след празника на влюбените ще ви предлагаме статии за секса и важната му роля за здравето. Всички статии по темата можете да намерите в категория Секс и здраве в сайта. И така, ето я първата статия:

couple-drinking-homemade-soda

Вече знаете, че соковете имат безброй ползи за здравето—помагат за детоксикацията на тялото, стимулират имунната система, лекуват стомашни проблеми и заздравяват костите. Но знаете ли, че соковете могат също така в значителна степен  да подобрят и сексуалния ви живот?

Диетологът Дрю Каноул силно препоръчва соковете заради ползите, които те осигуряват в леглото. Дотолкова, че създаде две рецепти—една за жени и една за мъже—съдържащи уникални комбинации от витамини и хормони, които ще поддържат нещата горещи от началото до края. Започнете със зареждането на хладилника със следните супер зеленчуци:

Моркови: Тези малко оранжеви приятелчета съдържат много витамин А, който стимулира епителната тъкан в цялото тяло—и, да, наистина имаме предвид цялото тяло. Признаваме си.

Стръкове селъри (целина): Те не само вървят добре с пилешки крилца; те съдържат и андростерон, хормонът, който стимулира сексуалния нагон.

Краставици: Допълнителната хидратация засилва силата и издръжливостта—а никой досега не се е оплаквал, защото е надарен с твърде много сила и издръжливост.

Къдраво зеле: Вкусно и богато на цинк, а цинка е често наричан „сюблимния минерал за секса” заради супер способностите му да подсилва либидото.

Корен от джинджифил: Знаете какво казват… по парче джинджифил на ден снижава свободните радикали в кръвта, подобрявайки кръвообръщението във всички части на тялото ви, които ви правят щастливи. О, объркахме ли нещо поговорката?

Чесън: Може и да не е идеален за дъха ви, но чесънът повишава производството на азотен оксид, а именно той е най-вече отговорен за здравословните ерекции. За-то-ва, повече чесън на вечеря, моля!

Лимон: Твърде високата киселинност на тялото може да доведе до здравословни проблеми, но лимонът я снижава, като алкализира тялото, за по-доброто му представяне. Буги-уги-шаба-ду…

Корен от куркума: Тази суперхрана съдържа съединения, които снижават възпалението и оптимизират кръвотока, като по този начин усилват сексуалното желание и представяне.

Ясно? Нека съчетаването на вкусовете … да започне. Можете да пиете тези сокове без да им добавяте каквото и да било, както и да разбъркате в тях протеини на прах и лед за засищаща закуска. Само се постарайте да не закъснявате за работа като се разгорещите, благодарение на тези рецепти:

За нея:
4 моркова
2 стръка селъри
½ краставица
3 листа къдраво зеле
1 парче (3-5 см) корен от джинджифил

За него:
1 краставица
3 стръка селъри
1 скилидка чесън
1 лимон
1 парче (3-5 см) корен от куркума

Щастливо правене на сокове!

Даяна Вилиберт

Източник: Can You Juice Your Way to Better Sex? 17 January 2013

http://www.care2.com/greenliving/juice-better-sex-life.html

Снимка: www.sheknows.com

Прочетете още по темата:

7 причини да правим повече секс

Подсилете либидото си с В витамини

Суперхрани за секс

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *