Щитовидната жлеза се повлиява благотворно от усмивка, страховете я унищожават!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

200242415-001

Представяме ви различен поглед към проблемите с щитовидната жлеза, и различно решение.

В някои случаи заболяването на щитовидната жлеза символизира разочарование от неосъщественото ни желание да разчитаме на някого, първо, на родителите си, а след това и на партньор.

Проблемите с щитовидната жлеза се свързват със съзряването. Те представляват огромна нужда за разгръщане, ненаситен апетит за живот, нуждата от постигането на успех. Чувстваме се така все едно нещо ни души. Освен това, може да има и признак за ненаситност и за прекомерни очаквания към самия себе си.

Заболяване на щитовидната жлеза може да показва, че се страхуваме да позволим нещо. Тази жлеза се опитва непрестанно да повишава готовността за защита и предпазване и така сочи към конфликта.

В някои случаи това заболяване символизира, както вече казахме, разочарование от това, че не можем да разчитаме на родителите си или на партньор. Симптоматиката показва депресия; прикрива чувства на страх от смъртта.

Лекарите потвърждават: Червеният лук прави чудеса за щитовидната жлеза

Какво да правим: Необходимо е да осъзнаем скритата си необходимост за растеж и разгръщане. За да постигнем това, ние трябва да се задействаме, да ускорим крачка, да сме бдителни и да използваме дадените ни възможности, да се осмеляваме да се борим и да стигнем до върха.

Най-щастливите хора нямат най-доброто от всичко, те просто правят най-доброто от всичко!

Проблемите с щитовидната жлеза показват колебание между страха от смъртта и голямото ни желание за успех и действие. Добре е да приемете паниката в себе си, но въпреки това да си позволите да действате.

Снижената функция на щитовидната жлеза сочи към откъсване от външния свят, криене зад дебели стени и липса на почва под краката.

Кокосовото масло е незаменимо за здравето на щитовидната жлеза

За да можем по-добре да се справяме с трудностите в живота, известният немски лекар и психотерапевт д-р Ридигер Далке ни съветва да използваме упражнението с усмивките всеки  ден. Всеки път когато се усмихваме, тялото ни секретира ендорфини, така наречените хормони на щастието, и благодарение на тази интерпретация нашата действителност може да стане положителна, независимо от обстоятелствата.

Усмивката ви кара да изглеждате и да се чувствате най-добре

Опитайте следното упражнение: Затворете очите си, след това си припомнете ситуация, в която сте били много щастливи и позволете на спомена да провокира усмивка. Представяйте си че усмивката идва от дълбините ви и стига до очите ви, след което лицето ви се смекчава и става по-добро.

Изпратете усмивка в сърцето си. Усетете как областта около сърцето ви се разширява и отпуска. Дишайте спокойно и равномерно и си представяйте как сърцето ви излъчва нежност и топлота.

А ако се изправите пред плашеща ситуация, представете си как се усмихвате и поздравявате страха. Така страхът ще изчезне.

Още по темата:

Прочутото тибетско упражнение за лечение на щитовидната жлеза

Как кореновите канали могат да причинят автоимунно заболяване

КАК ДА СЕ СПРАВЯМЕ СЪС СТРАХА

 

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/fears-destroy-the-thyroid-gland-this-is-the-only-exercise-that-stimulates-the-hormone-of-happiness/
Снимка: Sensiforous

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *