Премахнете 10 см от талията си бързо и ефикасно

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

bloating-waist-10

Подуването на стомаха представлява просто отичане на червата. Това отичане може лесно да се премахне. Много хора пречистват стомаха си с тази невероятна напитка като намаляват талията си с 5 до 10 см. Вечерта талията ви може да е 91 см, а на сутринта – 81 см. Напитката, която ви предлагаме днес премахва подуването на корема за една нощ!

Витамини премахват подуването на стомаха за минути

Тази напитка просто подобрява храносмилането ви и свива чревните мускули. Като прави това, тя премахва натрупалите се остатъци от храна, мастните депозити и газовете, задържани в организма. За направата на тази напитка са необходими

  • 1 ч.л. натрошени бадеми
  • ½ ч.л. канела
  • ½ ч.ч. бадемово мляко
  • ½ банан
  • 1 ч.л. настърган джинджифил

Смесете всички съставки в блендер и напитката е готова. Пийте напитката всяка вечер 30 минути след вечеря. След изпиването на напитката не трябва да ядете нищо до сутринта. Просто си легнете и се наспете добре. Тази напитка ще действа докато се наслаждавате на отморяващ сън.

Бананите предоставят водещи до отслабване качества понеже са заредени с фибри, минерали и витамини, съдържат пектин, който помага да се чувствате сити за по-дълго време, което прави бананите идеална съставка за отслабване.

Можете да отслабвате с по 5 кг на седмица със следната лесна бананова диета!

Джинджифилът помага за поддържането на здравето и контролира досадните коремни тлъстини. Тази съставка се цели в главните причини, поради които се натрупват коремните тлъстини като преяждане, хормонални промени и ниска енергия, водеща към липса на физическа активност.

Върховният сок от джинджифил-куркума-моркови ще замени болката и противовъзпалителните лекарства

Бадемовото мляко съдържа същото количество минерали като прясното мляко, но то предлага също така и чудесни ползи, особено относно процеса на сваляне на килограми. То е с ниско съдържание на мазнини.

Бадемово мляко и бадемово масло

Тази рецепта е отлична, ако искате да държите подуването на стомаха под контрол.

Източник:

http://foodsandhealthylife.com/night-waist-36-inches-morning-32-drink-removed-bloating-just-one-night/

Снимка: youtube.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *