Кой човек с ума си ще замрази лимон?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) Когато научих този трик от приятел, бях в пълно недоумение. Затова влязох в Snopes (справочник за градски легенди) и те го потвърждават. Така че, в отговор на въпроса в заглавието, всеки трябва да замразява лимони.

Чувам от много различни хора, че трябва да се използва целия лимон без нищо от него да се хвърля. Как? frozen-lemon Няма по-просто нещо от това, вземете един ОРГАНИЧЕН лимон, измийте го и след това го сложете във фризера или камерата. След като замръзне, можете да го настържете целия без изобщо да го белите или режете.

После можете да поръсвате с него салатите, сладоледа, зърнената закуска, юфката, соса за спагетите или каквото си пожелаете. Никакви ограничения. Ще откриете е, че всичко, което поръсите с настъргания, замразен лимон, ще придобие вкус, който никога не сте опитвали преди.

Защо бихте го направили? Защото кората на лимона съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок, а именно кората бива изхвърляна обикновено. И не само това, ами кората помага за изхвърлянето на токсините от тялото.

Но, чакайте, има още. Лимоните са ефикасни в убиването на раковите клетки, защото се казва, че те са 10000 пъти по-силни от химиотерапията.

Това бе разкрито, понеже има едни хора, които искат да направят тяхна синтетична химизирана версия, която ще им донесе огромни печалби. Сянките на Monsanto.

Добрата новина е, че вкусът на лимона е приятен и няма страховитото действие на химиотерапията.

Странното е, че има хора, които стриктно пазят този факт в тайна, така че той да не застраши приходите на онези, които печелят от болестите на другите.

Друг интересен аспект на лимона е, че той има забележително действие върху кистите и туморите. Някои казват, че лимоните са доказан лек срещу всички видове рак.

И нещата не свършват дотук. Лимоните имат антимикробен ефект срещу бактериални инфекции и гъбички; те са ефикасни срещу вътрешни паразити и червеи; регулират кръвното налягане, когато то е много високо; действат като антидепресант; справят се със стреса и нервните разстройства.

Източникът на тази информация, макар че не е конкретно назован, е един от най-големите производители на лекарства в света. Те казват още, че след повече от 20 лабораторни теста от 1970 година насам, извадките разкриват, че лимоните унищожават злокачествените клетки при 12 различни вида рак, като рак на дебелото черво, гърдата, простатата, белите дробове и панкреаса и че съединенията в растението лимон са 10000 пъти по-ефикасни от продукта адриамицин, лекарство, обичайно използвано химиотерапевтично по света, за да забавя растежа на раковите клетки.

Освен това, този вид терапия с екстракт от лимон унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Процесът е много лесен: купете лимони, измийте един, особено добре измийте кората му, ако не е органичен, замразете го, настържете го и го слагайте върху всичко, което ядете.

Нищо сложно. Бог ни е дал на земята неща, които да поддържат тялото здраво. Корпорациите крият тази информация и създават синтетични лекарства, за да лекуват заболяванията. Синтетичните химикали предизвикват други симптоми след поглъщането им, които изискват друго лекарство, което да противодейства на тези симптоми.

И порочният кръг не спира, като се равнява на огромни печалби, идващи от явното намерение за поддържане на тялото болно и за потъпкване на естествените лечебни храни, минерали и формули, всички крити от страна на традиционните медии, за да не се застрашават приходите им от реклами, както и на подкупи за политици, та да не приемат закони, които биха в голяма степен облагодетелствали народа.

Ако не поемем отговорност за себе си и не се противопоставим на удобничкото за някои статукво, ние неминуемо ще си останем „лесна плячка” цял живот.

Алоха!

Хеш Голдстийн

Източник:

http://www.naturalnews.com/040574_freezing_lemons_lemon_juice_vitamins.html

Снимка: www.viralavideos.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

2 thoughts on “Кой човек с ума си ще замрази лимон?

  1. Лимони има целогодишно на пазара. Яжте ги пресни! Кората се обработва с парафин, за да се съхраняват по-дълго време в складовете. Парафинът е водно неразтворим и не се премахва при измиване с вода. Парафините са разтворими в алкохол. Най-добре не яжте кората, ако не сте намерили начин да премахнете парафиновия слой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *