Можете да отслабвате с по 5 кг на седмица със следната лесна бананова диета!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

banana-water-diet

Наистина е важно да ядете банани с топла вода, ако искате да отслабнете с тази диета.

Това е много здравословна комбинация, която ще стимулира метаболизма ви и ще ви помогне да свалите килограми много по-бързо и по-ефикасно. Сутринта на празен стомах трябва да изядете 2 банана и да изпиете 2 чаши топла вода. Водата трябва да е по-скоро топла, отколкото хладка.

За останалите си хранения можете да ядете каквото си искате, но е изключително важно да не ядете абсолютно нищо след 18:00 часа.

Можете да ядете по един банан и да пиете топла вода като закуска между храненията.

Силно препоръчително е да избягвате бонбони и сладки неща. Можете да ги замените с банани и топла вода.

Трябва да пиете по поне 2 литра вода всеки ден.

Факт или мит: Зрелите банани борят рака

И понеже всяка диета си има варианти, ето още един вариант за ваше улеснение:

Яжте по един банан и пийте топла вода, за да се отървете от коремните тлъстини!

Смята се, че онова, което ядем през деня не въздейства много на теглото ни. Но онова, което ядем сутрин е нещото, което определя здравето ни. Така че, ако ядете по банан на гладно сутрин и пиете топла вода след това, вие ще сте в състояние да контролирате теглото си по-ефикасно.

Тази диета включва всичко на всичко яденето на банан(и) сутрин. Можете да я спазвате много лесно и колкото дълго ви е необходимо (докато свалите колкото килограми желаете). Ако се чудите защо тази диета действа толкова ефикасно, нека ви кажа, че бананите стимулират метаболизма и подобряват храносмилането. Бананите са богати на скорбяла и с ниски нива на гликемичен индекс. Бананите отнемат по-дълго от другите храни да бъдат храносмлени и ви държат сити по-дълго време. Освен това, бананите са също така и богат източник на енергия.

Неузрял плод унищожава рака

Хората следващи тази диета трябва да вечерят в или по-рано от 20:00 часа и не трябва да ядат нищо, особено сладки неща след вечеря. Яжте само пресни банани. Ето примерно меню за тази лесна диета.
Закуска

  • 1 или повече банани
  • 1 чаша топла вода

Обяд

  • Свежа салата с обичайното ви ястие
  • Десерт преди 15:00 часа

Вечеря

  • Свежи зеленчуци
  • Никакъв десерт

Когато пиете топла вода след яденето на банани, това също така е полезно за цялостното ви здраве. Ако мислите, че пиенето на студена вода на празен стомах може да е полезно за вас, нека ви кажа, че много грешите. Студената вода допълнително забавя метаболизма ви и прави още по-трудно свалянето на килограмите.

5 здравословни проблема, които бананите решават по-добре от хапчетата

И така сега е момента да кажете сбогом на скучния си начин на хранене. Опитайте диетата с банани и топла вода и отслабнете бързо.

Източници:

http://www.homehealthyrecipes.com/you-can-lose-up-to-5-kg-per-week-with-these-2-ingredients-she-lost-18kg/

http://khoobsurati.com/eat-a-banana-and-drink-warm-water-to-get-rid-of-belly-fat.html/

Снимка: Fitness Magazine

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *