Натурален лек възстановява щитовидната жлеза, жлъчката и бори запека без никакви лекарства!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

radishes-remedy

Има зеленчук, който се използва отдавна за лечението на различни заболявания заради наистина ефикасните му свойства и най-вече защото елиминира проблемите с щитовидната жлеза, укрепва кожата ни и се бори с храносмилателни заболявания.

Ето защо днес ще ви покажем ползите от които можете да се възползвате, ако го включите в храната си. Тази храна е способна значително да подобри здравето ви. Тя подмладява кожните тъкани, помага за доброто ни храносмилане, елиминира токсините от тялото и се бори със стомашните ни проблеми.

Репичките, искряща сила за здравето. 5 причини

Но това не е всичко! Този зеленчук предоставя различни ползи за черния дроб, защото му помага да функционира добре. Той също така разтваря камъните в жлъчката. От друга страна, той съдържа идеалните свойства, за да се бори с възпалението в носа и елиминира синузита.

Магическият зеленчук са репичките! Ядивните корени имат множество антиоксидантни свойства, както и изобилистват на витамин С и на много важни хранителни вещества, които са изключително полезни за целия организъм.

Полезни за костите, щедри като пролетта

Невероятната ни рецепта

Репичките действат като отлично слабително средство, което ще ви помогне да избягвате запека и за регулиране на чревната ви флора. Те ви помагат за разтварянето на камъните в бъбреците и пречистват цялото ви тяло.

Фибрите, съдържащи се в репичките са идеални за усвояването на холестерола и наситените мазнини, които се съдържат в обработените храни. Когато са в комбинация с голямо количество йод, те помагат за регулирането на функцията на щитовидната жлеза. Ето как да ги консумирате, за да си подсигурявате всичките им ползи!

Съставки:

  • 4 репички
  • 1 парче джинджифил
  • 4 супени лъжици мед
  • сока на 4 лимона
  • ½ чаша вода

Този прочут сок гони рака за 42 дни: повече от 45000 онко- и нелечимо болни излекувани! 

Приготвяне и начин на консумация:

Разбийте всички съставки в блендер до получаването на гъста смес, налейте я в стъклен буркан и затворете с капак.

Взимайте по една супена лъжица от лека по 3 до 4 пъти на ден в продължение на 3 седмици и пийте по поне 2 литра вода на ден, за да можете да извлечете всичките ползи от него.

Този лек ще подобри цялостното ви здраве и ще ви накара да се чувствате презаредени и пълни с енергия! Насладете му се!

Не изхвърляйте листата на репичките! Те също са източник на множество полезни за здравето хранителни вещества и ценна добавка към зелените салати.

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/recover-your-thyroid-gland-the-gallbladder-and-fight-constipation-only-with-this-natural-remedy-without-taking-any-medicine/
Снимка: Pack River Farm

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *