Мазнини горят мазнини – Как?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Healthier-fats-1-elmevarzesh

Яжте мазнини – свалете килограми, следвайки логиката, че мазнините топят мазнини

Следвайте дадените по-долу 5 стъпки

Наситеността с хранителни вещества е във висша степен по-важна от приемането на калории. Отделете момент да обмислите следното обстойно – тялото ви се нуждае от енергия, за да оцелее и някои храни са изградени от съответните класове микронутриенти, които ви предоставят трайна енергия – когато ядете „правилните” храни тялото ви спира да ви казва, че сте гладни.

Храните, които са с високо съдържание на мазнини и лесно се усвояват в комбинация с храни с относително високо съдържание на протеини са най-новото и най-добро откритие за елиминирането на мазните. Обичам вкусните храни (а мазните храни по правило имат чудесен вкус, тъй като вкусът се съдържа в мазнините), те ми дават енергия и ми помагат да изглеждам чудесно.

Препоръчвам ви да направите следното:

  1. Направете списък на всички любими свои храни с високо съдържание на мазнини.
  2. Зачеркнете всички храни, които предизвикват възпаление или променете съставките, за да предотвратите това да се случи (например, храни, съдържащи транс мазнини, консерванти или глутен)
  3. Изберете стабилен източник на протеини (примерно: яйца, риба, телешко месо, краве мляко, ядки), който можете да комбинирате с тази храна и го изяжте първо.
  4. Елиминирайте ненужните въглехидрати от храната, които ще накарат нивото ви на енергия да се срине 15-20 минути след като ги изядете (например, прости захари – сладкиши, бонбони, сладолед, или големи количества храна, съдържаща нишесте и т.н.)
  5. Пробвайте това като първо ядене за деня, за да можете наистина да „почувствате” как действа в тялото ви (дори и да ви се струва странно да ядете такава храна в началото на деня – сутринта е най-доброто време да се види как дадена храна „се държи” в тялото ви, тъй като резултатът не е засенчен от други храни/напитки, които вече сте яли по-рано през деня.)

Пожелавам ви чудесен ден,

Д-р Карийм Ф Самхури

Източник: Kareem F. Samhouri, Eat fat lose weight make Fat Burn Fat – Do these 5 steps, 17 January 2014

Снимка: www.elmevarzesh.com

Още по темата:

Ненаситен апетит? Лептинът е виновен

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *