Масажирайте тези 4 точки върху тялото си и отслабнете бързо

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

4-points-weight-loss

Акупресурата е много комплексна лечебна техника. Акупунктурата и акупресурата помагат на хората от хиляди години да се отървават от много здравословни проблеми. Всъщност, всеки орган в тялото е пряко свързан с определени точки върху тялото чрез енергийни канали.

Така че ако искате да подобрите работата на някои вътрешни органи, вие просто трябва да откриете конкретната им точка и да я масажирате редовно. Вижте точките на картинката, които посредством стимулиране ще ви помогнат да отслабнете. Тук говорим за хиляди години на прилагане на изпитана практика!

Ако се придържате към тази практика, метаболизмът ви ще се ускори. В резултат на това, вие ще станете много по-енергични през деня, излишните тлъстини ще започнат бавно да изчезват, а след това натрупването им в тялото ви ще. Ще започнете да контролирате апетита си и ще си създадете напълно нов и здравословен начин на живот.

Оздравете и подмладете организма си с кубче лед на тила!

Точките върху тялото, които ще ви помогнат да се отървете бързо от излишните килограми

Точка на ухото

Масажирането на тази точка осигурява по-бърз метаболизъм, който допринася са сваляне на килограми във всяка част на тялото.

Масажирайте я с палеца си 3 минути всеки ден, като нанасяте един и същи натиск върху ухото. Повтаряйте масажа по 3 пъти на ден.

След масажа ще забележите, че тялото ви е заредено с повече енергия. Масажът също така премахва неприятните симптоми като умора в ръцете, краката, раменете и стъпалата.

Баланс и хармония: всеки носи магията към тях в пръстите си

Точка на лицето

Тази точка се намира точно под носа по средата на горната ви устна.

Трябва да я стимулирате 5 минути по два пъти на ден.

Този вид масаж ви помага да контролирате усещането за глад и нервност.

Ако преяждате когато сте стресирани, тогава това упражнение е особено полезно за вас!

Точка на ръката

Това е ключова точка върху тялото ви, защото през нея преминават всички меридиани на вътрешната ви енергия.

Масажирайки тази точка, вие освобождавате тялото си от прекомерната телесна топлина и допринасяте за по-доброто функциониране на тънките ви черва!

Масажирайте тази точка по 1 минута по 2-3 пъти на ден.

Точка на крака

Тази точка се използва най-много в акупресурата. Името й е Дзу Сан Ли. Тя не само подобрява храносмилането ви, но помага и за потискането на възпалителните процеси в цялото ви тяло. Тя се нарича „точка на дълголетието” или „точка срещу сто заболявания”. Тя се намира под капачката на коляното.

За да я откриете, покрийте коляното си с дланта на същата ръка. Точката ще намерите отстрани между върховете на малкия и безимения си пръст, и тя изглежда като малка вдлъбнатина между костите. Всекидневният масаж на точката Дзу Сан Ли във вечерните часове е много полезен за вас, за да свалите наднорменото си тегло – те дори казват, че можете да сваляте до 400-500 грама на седмица!

Масажирайте тази точка на тялото си и изпитайте Чудото!

Масажирайте тази точка по 9 пъти, използвайки кръгови движения по посока на часовниковата стрелка на всеки крак последователно (9 пъти точката на единия крак и 9 пъти точката на другия крак). Масажирайте сменяйки крака в продължение на общо 10 минути (по 5 минути всеки крак). Но се уверете, че не ги масажирате преди лягане, за да не си причините безсъние. Когато натискате тази точка, може да почувствате лек дискомфорт и дори лека болка, но това означава само, че правите масажа правилно и че иначе няма да постигнете желаното въздействие.

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/4-points-on-your-body-which-will-help-you-get-rid-of-the-excess-of-kilograms1/
Снимка: Pinterest

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *