Магическите МОРСКА СОЛ И СОДА ЗА ХЛЯБ

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

dead_sea

Не е нужно да сте болни, за да използвате тези магически субстанции. Морската сол и содата за хляб, освен че лекуват, поддържат всеки в добро здраве. Но ако сте поразени от болест и тялото ви се нуждае от прочистване, тази статия е особено важна за вас!

Ако сте били изложени на каквато и да било форма на радиация, било то поради:

  • медицински диагностични причини

–          флуороскопия

–          мамография

–          други медицински рентгенови изследвания, или

  • при курс на лъчетерапия или ако по друг начин сте изложени на прекомерна радиация, пренасищане или отравяне, ако например:

–          живеете близо до атомна централа

–          работите с диагностични лъчеви уреди

–          в ядрената преработвателна промишленост

–          добив на уран

–          обработка на уран или плутоний, или

  • сте били изложени на радиоактивни частици или на по-високи дози йонизиращо лъчение, идващи от други източници като

–       обеднен уран,

–       изпробване на ядрени оръжия,

–       чести полети на по-високи височини,

–       ядрена авария (падане на радиационни частици от японските ядрени централи) и т.н.,

ето някои съвети и препоръчани лекове за това как естествено да помогнете на тялото си да изхвърли увреждащите го радиоактивни елементи (например, стронций и радиоактивен йод) или за детоксикация на техните вредни вторични продукти като свободните радикали, както и да се справите с изгаряния от радиация.

Ако сте подложени на каквито и да било лъчетерапии, отговорът е в макробиотичното лечение, основаващо се на продължаващи живота, здравословни и натурални продукти.  Макробиотиката е много ефикасна в лечението на лъчевата болест и рака.

Ако сте диагнозирани с рак и искате да оцелеете, избягвайте всякакво излагане въобще изобщо на лъчетерапия. Лъчетерапията, от каквото и да било естество, е онова, което всъщност убива хората с диагноза рак. Излагането на радиация причинява каскада от свободни радикали, които всяват хаос в тялото. Свободните радикали увреждат ДНК, протеините и мазнините. Увреждането на свободните радикали е клинично доказано, че е основен фактор при рака. Като казваме това, хората не умират от рак, те умират от радиационно отравяне. Непрекъснатото излагане на радиация чрез така нареченото лечение поразява имунната система на тялото. Не ракът причинява опадането на косата при пациентите с рак, лъчевата терапия е единственият виновник за това. Не ракът причинява загубата на тегло, лъчевата терапия го причинява, защото потиска апетита. Не ракът не кара пациентите да изнемощяват и да им е зле, лъчевата терапия отравя тялото и ги кара са се чувстват много изтощени и болни.

Според Мичио и Авелин Куши, в книгата си Макробиотичната диета, Мичио Куши казва: „По време на атомната бомбардировка над Нагасаки през 1945 г., д-р Тацуичиро Акизуки е директор на отделението по вътрешни болести в болницата Св. Франциск в Нагасаки. Повечето пациенти в болницата, намираща се само на километър и половина от центъра на взрива оцеляват при първоначалното въздействие на бомбата, но наскоро след това са повалени от симптоми на лъчева болест от освободената радиоактивност. Д-р Акизуки дава на персонала и на пациентите си строга макробиотична диета, състояща се от кафяв ориз, мисо и супа със соев сос тамари, уакаме и други морски водорасли, тикви от Хокайдо и морска сол и забранява яденето на захар и на сладки неща. В резултат на това той спасява всички в болницата си, докато много други от оцелелите в града загиват от лъчева болест”.

В случай че сте пропуснали, тайната на оцеляването при всички видове излагане на радиация е морската сол. Ако сте загрижени от отлагането на радиационни частици след аварията в японската ядрена централа или ако сте били изложени на рентген (в болницата или при проверките на летището) или сте подложени на лъчетерапия при рак, вземайте си вани с морска сол (не с йодирана кухненска сол) и водата във ваната ще спомогне за извличането на радиацията от тялото ви.

Ако сте диагнозирани с рак на устата или гърлото и сте подложени на смъртоносна лъчетерапия, гаргарите със сода бикарбонат, смесена с вода ще спомогнат за неутрализирането на радиацията.

Содата бикарбонат е толкова силна в лечението на радиационно облъчване, че в Националната лаборатория Лос Аламос в Ню Мексико изследователят Дон Йорк използва сода за хляб да пречисти почва, заразена с уран. Содата бикарбонат се свързва с урана, отделяйки го от почвата; до момента Йорк е премахнал цели 92 процента от урана от заразените почвени проби. Все още не сте убедени? Може би ще се убедите, ако научите, че армията на САЩ препоръчва използването на сода за хляб за защита на бъбреците от радиационно увреждане.

Радиацията е много токсична. Излагането на радиация от каквато и да е величина е вредна за тялото. Радиацията на рентгеновите лъчи (в болниците и от скенерите по летищата) или при което и да било от така наречените лечения на рака са най-опасните източници на радиоактивно отравяне. Рентгеновите лъчи и лъчетерапията при рак са далеч по-смъртоносни от радиационните аварии, защото излагането е концентрирано и често.

За извличане на радиационната отрова от тялото опитайте вана с половин чаена чаша морска сол и половин чаена чаша сода за хляб. Киснете се поне 20-30 минути всеки ден в продължение на три седмици или през ден в продължение на шест седмици… или отидете на почивка в Западните Индии (Каймановите острови) … или в Южния Пасифик (на Карибите и Бахамските острови)  и плувайте в океана всеки ден в продължение на три седмици! Защо в Индиите и Южния Пасифик? Поради по-високата концентрация на морска сол. Къде на Земята е най-добре да отидете, за да се излекувате от  радиация?  Мъртво море. Съдържанието на солта в Мъртво море е четири пъти по-висока от тази в повечето световни океани. Морската сол извлича радиацията от тялото.

Не можете да си позволите да пътувате до Мъртво море и да се излекувате от радиационната отрова от авария в ядрена централа, рентгенови снимки и лечение на рак с лъчева терапия? Малка щипка висококачествена морска сол в по няколко чаши дестилирана вода всеки ден ще ви осигури всички минерали и елементи, от които се нуждаете, за да прочистите тялото си от радиацията и да бъдете здрави.

Стомахът ви не понася морска сол? Аминокиселината цистеин също предпазва от увреждащото въздействие на радиацията, като унищожава свободните радикали, произведени от йонизиращата радиация. Цистеинът, наред с метионинът, цистинът и техните производни е изброен сред сернистите аминокиселини поради факта, че тези аминокиселини съдържат сяра, както и въглерод, водород, азот и кислород.

Източник: SEA SALT AND BAKING SODA, BEST ALL NATURAL REMEDY FOR CURING RADIATION EXPOSURE AND CANCER, 19 November  2013

http://rawforbeauty.com/blog/sea-salt-and-baking-soda-best-all-natural-remedy-for-curing-radiation-exposure-and-cancer.html

Снимка: presscore.ca

Прочетете също:

Водата: Лек за всичко, което ни мъчи

Още незаменими свойства на содата

Зрънце съвет за солта

Кратка история на содата за хляб и някои употреби

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *