ИСТИНСКАТА НАУКА за въглеродния двуокис: Растенията използват CO2 да създават CBD, THC, куркумин и всички лечебни молекули

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

CO2

(Natural News) Най-важното постижение на култа към изменението на климата (досега) е да убеждава наивни еколози, че въглеродният двуокис е „замърсяващо околната среда вещество”, което по някакъв начин е вредно за планетата, дори и след като CO2 е молекулата, придаваща зеленината на целия растителен свят.

Въглеродният двуокис е най-важната молекула за растителния свят, и без нея цялата мрежа на живота на нашата планета незабавно би се разпаднала. Въпреки това, зле информирани защитници на околната среда непрестанно биват убеждавани, че въглеродният двуокис някак си е „смъртоносна” молекула за планетата, нищо че е вярно точно обратното: Планетата би загинала без нея… и ние хората изобщо няма да имаме зеленчуци, плодове, билки, нито канабис, ако въглеродният двуокис не съществуваше.

Парижкото споразумение за климата е ГЕНОЦИД срещу растенията, горите и целия живот на планетата

Фанатиците по отношение на изменението на климата непрестанно цитират „науката” като своя сфера, чрез която могат да изискват абсолютно спазване и послушание за заблудите си. „Науката”, казват те, е причината те никога да не трябва да предоставят каквито и да било реални доказателства, които биха подкрепили ексцентричната идея, че въглеродният двуокис е по някакъв начин вреден за планетата. Дебат не се позволява, също така, защото те предявяват монопол върху „науката” като заявяват, че всички спорове „вече са разрешени”. Следователно, повече дискусии няма как да бъдат толерирани. (Това е извратената, левичарска версия на тоталитаризъм в науката, благодарение на социопати и жадни за власт сюзерени в науката като Нийл ДеГрас Тайсън).

Убиването на шест милиарда души се нарича „наука за климата”

В действителност, всеки истински учен знае, че въглеродният двуокис е особено важен за растителния свят на планетата. Както показва следната научна диаграма, въглеродният двуокис е необходим на растенията, за да дишат. Без него те биха се задушили за минути:

Photosynthesis-600

Растенията използват въглероден двуокис, за да създават CBD, THC, витамин C и противоракови хранителни вещества като куркумин

Въглеродният двуокис не само е необходим за дишането на растенията посредством фотосинтезата, той е също така основната съставка, използвана от растенията за синтезирането на почти всяка лечебна молекула, обичана от билкарите, от практикуващите естествена медицина и дори от защитниците на лековития канабис.

Всички канабиноиди са изградени от въглероден двуокис, например. Това включва CBD и THC. За онези от вас, които не са химици, всеки линеен сегмент в молекулните карти, показани по-долу представлява въглеродна връзка. Двойните линии са двойни въглеродни връзки. Въглеродните атоми имат по четири връзки във външната си обвивка и тези връзки могат да се заемат от кислород (обикновено двойна връзка), водород (единична връзка) или от други въглеродни атоми.

Съществуват 21 въглерода, например, в молекула канабидиол. Познайте откъде растението коноп си набавя този въглерод? От въглеродния двуокис, разбира се, за който всички пушещи коноп левичари са убедени, че е вредна молекула:

Cannabidiol-Molecule-600

Независимо от факта, че канабидиолът идва от въглероден двуокис, последователите на култа за промените в климата са едновременно „за конопа” и „против въглеродния двуокис”. Как може случаят да е такъв? Защото те са научни идиоти, чиито мозъци са промити от либералното статукво, така че да ненавиждат самата молекула, която създава почти всички естествени лечебни растителни съединения в света.

Химията зад канабиноидите обяснява как те спасяват животи

Всеки, който мрази въглеродния двуокис трябва, по дефиниция, да мрази CBD, THC и всички растения. Но изумителното е, че привържениците на култа за климатичните промени смятат, че подкрепят „зелените начини на живот” като се обявяват против самата молекула, която е необходима на целия растителен свят на нашата планета. Ето колко наивни и с промити мозъци са те: Те биха повярвали на всичко, ако се твърди че то „спасява планетата” (дори и ако то убива планетата).

Куркуминът в корените на куркумата също е направен от въглероден двуокис

Куркуминът, мощно противораково хранително вещество, съдържащо се в куркумата, също е изграден от въглероден двуокис. Както виждате в тази молекулярна диаграма, той се състои от 21 въглерода. Откъде предполагате, че растението куркума си набавя въглерода, от който то се нуждае, за да произвежда тази молекула? От въглеродния двуокис в атмосферата, разбира се, съвсем същата молекула, която лудналите по измененията в климата фанатици казват, че искат да елиминират от планетата, защото тя е „замърсяващо околната среда вещество”.

Curcumin-Molecule-600

Всъщност, почти всяка лечебна молекула в цялата ботаника е направена от въглероден двуокис. CO2 е ключовият източник на въглерод, използван от растенията да синтезират всичко от хлорофил до ресвератрол. Всяко лечебно хранително вещество в босилека, ригана, канелата, кориандъра, чесъна и нара се прави от въглероден двуокис. Целият свят на естествената медицина дължи самото си съществуване на CO2.

Ето защо всеки билкар, натуропат и практикуващ естествени лечения би следвало да е поддръжник на въглеродния двуокис. Без тази молекула те всичките ще си загубят работата (и технически ще са мъртви, след като целият живот на планетата би се сринал).

Науката потвърждава: куркумата ефикасна колкото 14 лекарства

Истинската НАУКА за въглеродния двуокис доказва, че тази молекула е отговорът за по-зелена планета

Всеки човек, който твърди, че въглеродният двуокис е вреден за планетата е научен идиот. Нийл Тайсън е научен идиот. Бил Най е научен идиот. Илон Маск е научен идиот. И Ал Гор е научен идиот, също. Всички те имат едно смехотворно глупаво нещо, което ги свързва: Те мислят, че въглеродният двуокис е вреден за живота на растенията на Земята. Това ги превръща в напълно умствено недоразвити, като те не биха могли да изкласят по ботаника или химия в гимназията.

Сериозно, те всички щяха да имат двойки по тези предмети в гимназията, понеже не могат да дадат правилен отговор дори за това кои молекули участват във фотосинтезата.

Спомням си, че изучавах фотосинтезата в десети клас. Бях на 16 години и учителят ми по наука беше страхотен, свободолюбив човек, който по-късно ни преподаваше генетика и микробиология. Фотосинтезата беше простичко понятие тогава, и си остава такова и днес. Но лунатиците по глобалното затопляне се опитват да изтрият всичко, което сме научили от науката относно въглеродния двуокис и генетиката, защото трябва да налагат откачените си теории за глобалното затопляне. Някак си те абсурдно предявяват монопол над „науката” дори и когато глупавите им брътвежи са пълни с шарлатанството на неистинската наука, което кара истинските учени по света да си умират от смях.

Не можем тук да не споменем едно от прозренията, оставени ни от Ванга: „Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите билки”. – Здрави всеки ден

Изводът от всичко това? Всеки, който настоява, че въглеродният двуокис е „вреден” за планетата е научно неук тъпанар. Това често пъти са съвсем същите хора, които пият зелени смутита като дори не знаят, че растенията са зелени именно поради факта, че хлорофилът впряга въглероден двуокис и слънчева светлина, за да създава растителна енергия. Ако на планетата ни има „зелена” молекула, то тя е CO2!

от Майк Адамс

Източник:

http://www.naturalnews.com/2017-06-02-carbon-dioxide-real-science-co2-cbd-thc-curcumin-nutrients.html

Снимки:  The Daily Informer; White Nation Network; Natural News; Natural News

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *