Парижкото споразумение за климата е ГЕНОЦИД срещу растенията, горите и целия живот на планетата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

genocide-life

(Natural News) Главната цел на Парижкото споразумение за климата — снижаването на атмосферния въглероден двуокис — не е нищо друго освен геноцид срещу целия растителен свят на нашата планета.

Това е така, защото всички растения разчитат на CO2 за самото си оцеляване. Той е „кислородът” за растенията, а в момента дървета, треви и хранителни култури изпитват глад за CO2, защото той е почти на най-ниското ниво в историята на Земята  (едва над 400 ppm днес, когато в миналото беше над 7000 ppm).

Опитите на човешките същества да елиминират CO2 от атмосферата са равносилни на това някои зъл измислен „растителен демон” да се опитва да елиминира кислорода от атмосферата, причинявайки масова асфиксия на човешката раса. Точно както елиминирането на кислород е геноцид срещу хората, елиминирането на въглеродния двуокис е геноцид срещу растенията.

Точно като всичко останало, налагано от научно неуките бюрократи и глобалисти, изменението на климата е глобално повествование за унищожаването на живота. Ако терористите дъвчещи промяната на климата постигнат целите си, те ще УНИЩОЖАТ хранителната верига на планетата и ще доведат целия живот на Земята — включително човешкия живот — до масово измиране. Виждате ли, целта е депопулация. Елиминирането на CO2 от атмосферата винаги е целяло унищожаването на човешкия живот с цел постигане целите за намаляване на населението, открито проповядвани от всеки либерален глобалист от Бил Гейтс до Тед Търнър.

Убиването на шест милиарда души се нарича „наука за климата”

Не можете да СПАСИТЕ планетата като УБИЕТЕ растенията

Планетата се нуждае от повече CO2 и от повече дъждове, за да има повече залесяване, по-голямо производство на храни и за превръщането на пустините в райони за отглеждане на храни. Увеличаването на дъждовете идва с по-топлите глобални температури, които повишават изпарението на вода от океаните и правят земните части от планетата „по-влажни”.

По-влажната и по-зелена планета с повече растителен живот поддържа повече биоразнообразие, устойчив живот за животните и само-изхранване чрез производство на храна в развиващите се страни. По-топлата и по-зелена планета с други думи решава повечето от проблемите, които днес тормозят човечеството, включително недостига на храна, разрастването на пустините и недостиците от запаси от прясна вода.

100 доказателства показват, че глобалното затопляне е измама

Не е за чудене, че злите, деструктивно настроени глобалисти не искат планетата да е по-топла с по-високи нива на CO2: Те ненавиждат всяка форма на живот и активно се стремят да обезнаселват планетата от хора. Умопобърканите, противодействащи на живота глобалисти искат Земята да е по-студена и по-суха и лишена от растенията и екосистемите, които поддържат производството на храна и лечебни растения. (Защо искат те повече лед навсякъде? Зелените екосистеми няма ли да са по-полезни от замръзналите пустеещи земи? Защо алармиращите за промяната на климата откачат щом чуят, че ледниците се топят?) Всички те искат Земята да е мъртва планета, с други думи като, средство за провеждането на масов геноцид спрямо всичко живо.

Истинските природозащитници и учените като мен самия искаме да повишим устойчивостта на живота на нашата планета и поради това ние подкрепяме по-топла и по-зелена и по-тучна планета с повече дъждове, по-бързо отглеждане на храни и по-високи нива на CO2 в атмосферата. Ако обичате природата, ще се присъедините към нас в подкрепянето на молекулата, от която Майката природа се нуждае, за да процъфтява: въглеродния двуокис.

Парижкото споразумение за климата е геноциден договор и обявяване на война на Майката природа и на планетата Земя.

от Майк Адамс

Още по темата:

Източник:

http://www.naturalnews.com/2017-06-01-the-paris-climate-accord-is-genocide-against-plants-forests-and-life-planet.html

Снимка: CrackBerry Forums

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *