20 причини за прочистване от химикали & тежки метали

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Тема с продължение. Отделете 5 минути и прочетете причините, поради които трябва да правите прочистване на тялото си от химикалите и тежките метали, ако не искате да се разболеете от рак:

 ВЪЗМУТИТЕЛНИ ФАКТИ ОТ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОИТО ВЕРОЯТНО НЕ ЗНАЕТЕ:

detox

 1. Една на всеки десет жени в детеродна възраст е с опасно високи концентрации на живак „… в рамките на една десета от потенциално опасните нива” в кръвта си.
 2. Много хора се разболяват от колит поради хроничното приемане на съдържащите живак слабителни лекарства.
 3. Промишлените замърсители (като диоксините, полихлорираните бифенили (PCBs) и оловото), микробните зарази (като, например, E. coli), и естествените зарази (като афлатоксинът) [се съдържат в храните]”.
 4. „През 1994 година 62% от всички проби, изследвани по Програмата за данните за пестицидите (PDP)  на Министерството на селското стопанство на САЩ съдържаха осезаеми нива на поне един пестицид”.
 5. Данни по PDP програмата от 1994-96 година… [показват, че 25] процента от изследваните хранителни проби съдържат забележими нива на канцерогенни (причиняващи рак) пестициди, а 34%” съдържат забележими нива на невротоксични пестициди.
 6. Някои изследвания показват, че 99% от кърмата на жените, живеещи в Съединените щати съдържат измерими нива на DDT (дихлоро-дифенил- трихлороетан), първият съвременен токсичен химически пестицид.
 7. В Съединените щати в животновъдството се използват осем пъти повече антибиотици, отколкото за ваксинирането на хора срещу заболявания.
 8. В изследване, в което прасета са хранени с големи количества синтетични В витамини, потомството на прасетата страда от безплодие. Синтетичните витамини не предоставят хранителна стойност – те са отровни!
 9. Хлорът, ацетон пероксидът, бензоил пероксидът и азотният диоксид са най-често използваните окислители при обработката на бялото брашно в производството на белия хляб.
 10. Центърът ‘Наука в интерес на обществото’, група лобираща за пълноценното хранене твърди, че натриевият хлорид (обикновената кухненска сол) би могъл да бъде „…единствената най-смъртоносна съставка в предлаганите на пазара храни”.
 11. Мононатриевият глутамат (MSG) е токсично вещество и причинява нежелани реакции, лезии в мозъка, ендокринни разстройства и други вредни за здравето проблеми.
 12. „Химикалът акриламид, който се използва в промишлеността за производството на някои пластмаси, освен това очевидно се формира при загряване на скорбялата. Храните с особено високи нива на химикала включват пържените картофи, картофения чипс и кракерите”.
 13. Тревожно изследване, публикувано в списанието American Journal of Public Health, изчислява 95% риск за развиване на рак в тялото при редовна консумация на хлорираната вода от чешмата!
 14. Двайсет минути след поглъщането му, аспартамът започва да се разгражда от първоначалното си съединение в метанол, формалдехид (канцероген от клас-А, използван за балсамирането на мъртвите) и в мравчена киселина.
 15. Повече от 70% от доставките на кафе в света са заразени с токсични пестициди и химикали. Изчислено е че една чаша кафе съдържа повече от 2000 химически вещества, много от които дразнят хранопровода и вещества, причиняващи рак. Също така, високата топлина при печенето на зърната причинява гранясването на естествените масла в тях и така допълнително допринася за пренатоварване на организма с вредни химически вещества.
 16. Играта и пълзенето по най-обикновения под на бебетата ги излагат на замърсители като  акари в домашния прах, плесени и мухъл. Само един ден на излагане вкарва в белите дробове на бебето количество равно на четири цигари.
 17. „Всяка година замърсяването на въздуха в затворените помещения причинява смъртта на 1,6 милиона души – по един човек умира на всеки 20 секунди … от пневмония, хронични респираторни заболявания и рак на белите дробове…”
 18. Агенцията за защита на околната среда (EPA) изброява повече от осемдесет ‘регулирани’ замърсители, открити в чешмяната вода като хлор, флуорид, арсен и редица пестициди. Тази цифра дори не включва нерегулираните токсини като например перхлорат (химикал, съдържащ се в ракетното гориво!).
 19. Съветът за защита на националните ресурси счита „… че цели 56 милиона души в 25 щата, наблюдавани от Агенцията за защита на околната среда на САЩ … пият вода с опасни нива на арсен…”! Арсенът е номер 1 веществото причинител на рак!
 20. Бутилираната вода, бебешките храни, пастата за зъби, водите за уста и дори хранителните добавки с витамини вече съдържат флуорид! Флуоридите са по-токсични от оловото и само съвсем леко по-малко отровни от арсена.

Всеки ден сме бомбардирани с тежки метали и химикали, които имат неблагоприятно въздействие върху здравето ни. Това може да включва разболяване от рак, както и от много други заболявания. Има някои неща, които можете да направите, за да предотвратите тези тежки метали да засегнат цялостното ви здраве. Лично аз препоръчвам да правите прочистване на тялото си от тежките метали на всеки шест месеца.

Д-р Едуард Груп

Ето и няколко решения: Защитете се от радиация, токсини и още

Източник: 20 Reasons Why You Need A Chemical & Heavy Metal Cleanse, 14 October 2011; http://www.theauthoritysite.com/20-reasons-why-you-must-do-a-chemical-heavy-metal-cleanse-if-you-dont-want-cancer-dr-edward-group-dc-nd/

Снимка: http://csodabogar.com/az-elme-gyogyito-varazsereje/

Както казахме, това е ‘Тема с продължение’. Очаквайте статия за това как да предпазваме и прочистваме тялото си от химикалите и тежките метали връхлитащи ни ежедневно от околната среда скоро, а междувременно прочетете още:

Суперхраната спирулина в битка с тежките метали

Пшенична трева, малко познатата суперхрана

Шест стъпки към чисто и детоксикирано тяло

Пробиотиците премахват тежките метали

 

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *