Вълшебен лек с чесън и кисело мляко ви пази от простуди и грип цяла зима

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Garlic cloves on Cutting Board.

След като предложихме на вниманието ви статията

Най-добрият начин да превърнете тази обикновена подправка в убиец на рака 

за силата на чесъна срещу рака… и вампирите, няма как да не споделим и следния изпитан натурален лек, който да ви спаси от отслабената ви имунна система през зимните месеци.

И ако вече ви е писнало да боледувате от настинки и грип тази зима и да се тъпчете с лекарства, чесънът отново идва на помощ.

Преди години ходехме на масажи при Капка Павлова, може би много хора в София са ходили при нея. Енергична и веща в масажите, тази жена знаеше много за китайската медицина и много народни лекове. Тя правеше чудеса за тялото, а след като споделих с нея, че доста боледуваме и изобщо не можем да се отървем от лекарствата, тя ми препоръча този лек. Какво имахме да губим, освен непомагащите лекарства? Лекът се приготвя лесно и най-важното е ефикасен. Онази зима повече не боледувахме, както и през зимите след нея. Да, никакви настинки, грип, възпалено гърло…

Вълшебен лек с чесън и кисело мляко

Просто всяка вечер преди вечеря приготвяйте по една купичка за всеки член от семейството, счуквайте по 3-4 скилидки чесън (в зависимост от големината им, ако са дребни, можете да слагате по пет-шест скилидки, като принципът, „колкото повече, толкова по-добре” в случая важи с пълна сила) във всяка купичка, добавяйте по няколко супени лъжици кисело мляко и разбърквайте добре.

Преди вечеря бързо изяждайте така приготвеното „лекарство”, след което можете да вечеряте.

Това е.

В началото чесънът доста „пари” и направо изгаря хранопровода. Но при положение, че ако ядете разядката всяка вечер преди вечеря, което предполага на гладен стомах, до настъпването на топлото време вие надали ще се разболеете повече тази зима, както и че постепенно ще свикнете с лютивината му, струва си да замените антибиотиците и останалите фармацевтични лекарства с този изпитан естествен лек.

При настъпването на топлото време ще трябва да направите пауза до следващата зима.

И едно последно, но не по важност, нещо: Яден по този начин, чесънът не води до неприятния мирис на тялото, от който толкова много хора се притесняват, но със сигурност спасява от настинки и грип като естесвено подсилва имунитета. А съдейки по съвета на 107 годишната Франсис Ашър, че една супена лъжица чесън на ден я предпазва от рак, и вземайки предвид възрастта на дамата, изборът да включите горния лек в арсенала си за добро здраве май вече е направен.

И разбира се, трябва да спомена най-новото си откритие що се отнася до чесъна и приемането му: Скилидка чесън сутрин на гладно… вижте невероятните резултати след това

Този, последният метод е в процес на изпробване, така че след време ще споделя личните си впечатления. Междувременно, изпробвайте го и вие. После можем да обменим опит.

Стефи Коен

Още за чесъна:

Естествен лек на 5000 години лекува белодробни заболявания, високо кръвно, ревматизъм, гастрит, тумори

Лековита супа с чесън – 100 пъти по-ефикасна от антибиотиците

 

Снимка: www.naturalblaze.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *