Естествен лек на 5000 години лекува белодробни заболявания, високо кръвно, ревматизъм, гастрит, тумори

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Рецептата за тази древна тинктура, намерена в манастир в Тибет, е много полезна за лечението на редица заболявания. Обаче, тя е изключително силна, така че се препоръчва да се прилага само веднъж на 5 години. Друго чудесно нещо за този лек е, че чесънът, основната съставка в него, изобщо не се усеща!

garlic-remedy

Чесънът е основата на този народен лек, поради мощните му антисептични и противовирусни свойства.

РЕЦЕПТА

Древна тинктура с чесън

Съставки:

350 грама чесън

200 мл 96 процентов спирт. Непременно се уверете, че той не съдържа метанол или пестицида бензалкониум хлорид.

(Някои източници добавят 3-4 люти чушки по желание)

Приготвяне:

Обелете и смачкайте чесъна много добре в хаванче.

Смесете чесъна и спирта и налейте течността в стерилизиран буркан с капак. Затворете добре. Оставете в хладилника.

На 11 ден прецедете тинктурата през плат или няколко пласта тензух като изстискате добре цялата течност .

Налейте течността обратно в буркана.

Дръжте в хладилника в продължение на още 2 дни. На третия ден тинктурата е готова за употреба.

Употреба:

Стриктно спазвайте следните указания

1. Тази течност е достатъчна за провеждането на курс на лечение веднъж на 5 години.

2. Използвайте вода или прясно мляко, в които да добавяте капки от този лек по дадената по-долу таблица и пийте 20 минути преди закуска, обяд и вечеря.

3. Необходимо е да използвате тинктурата като точно спазвате схемата по-долу и ако случайно объркате броя на капките или прекъснете поради някаква причина, е добре изобщо да прекратите лечението.

Схема за прием на древната тинктура с чесън

Ден Закуска Обяд Вечеря
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 15 14 13
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
11… 25 25 25

Всеки следващ ден по 25 капки по 3 пъти на ден преди хранене до свършване на лекарството.

Ползи за здравето

Този древен лек пречиства тялото от токсините, възвръща младостта и укрепва имунитета. Но той е изключително силен в това, че подобрява състоянието на целия организъм. Тинктурата помага в лечението на:

атеросклероза като освобождава организма от излишни мазнини и калциеви отлагания,

хронични заболявания на белите дробове,

импотентност, като възстановява половите функции,

синузит,

високо кръвно налягане,

артрит и ревматизъм,

гастрит,

стомашни язви и хемороиди.

Освен това, този лек е много ефикасен в регулирането на телесното тегло, лекува липсата на апетит, разрежда кръвта и предпазва от кръвни съсиреци, премахва шум в главата и главоболие, прочиства тялото от мазнини и премахва камъни в бъбреците и жлъчката,

подобрява зрението и слуха, както и стимулира метаболизма, кръвоносните съдове отново стават еластични.

Тази древна тинктура предпазва от инфекциозни заболявания, склероза, стенокардия, кръвоизлив в мозъка, тя пречиства кръвта. И може би най-важното – тя топи всички външни и вътрешни тумори и предпазва организма от образуването им!

Забележка
Лечението с тинктурата с чесън може да се повтори едва след 2-5 години.
Ако имате стомашни проблеми или пиете лекарства, особено за разреждане на кръвта, говорете с лекаря си преди за започнете лечението.
На първия ден можете да усетите леко наразположение от пречистването на тялото – като обрив, световъртеж или болка в стомаха. Ако симптомите не отслабнат в продължение на 2-3 дни, спрете лечението.

 

Източници:

http://healthycures.org/natural-recipe-5000-years-old-cure-lung-disease-impotence-high-blood-pressure-rheumatism-gastritis

http://www.yoga108.info/zdravoslovno-hranene/tibetska-retsepta-za-stimulirane-na-imuniteta

http://www.familyherbalhealth.com/tincture-of-garlic-ancient-tibetan-medicine-for-detoxification/

Снимка: www.mogo.vn

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *