Премахнете сезонните алергии с по-здравословна чревна флора!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

allergies-probiotics

Лято е, но това не означава, че сезонът на алергиите е отминал.

Почти в целия свят „сезонът” на алергиите днес продължава през по-голямата част от годината – като сега в началото на лятото някои хора страдат дори по-сериозно, отколкото през пролетта.

Целогодишната сенна хрема помага за превръщането на лекарствата за алергия в най-печелившия сегмент във фармацията, обаче, не е необходимо да се разделяте с много пари, за да лекувате „сезонните” си кихавици.

Както не е необходимо също така да се подлагате на страничните ефекти от пиенето на тези лекарства.

Алергиите никога не спят! Ефикасен лек за всички видове алергии от само 2 съставки

Ново изследване потвърди подхода, който и аз препоръчвам на някои от своите пациенти.

Виждам че той им се отразява добре. И новото изследване показва как тази препоръка може да свърши работа и на вас.

Същите здравословни пробиотични бактерии, на които може би вече разчитате за по-добро храносмилане, могат освен това да облекчат и алергиите ви.

СЕЗОННАТА АЛЕРГИЯ: КАКВО ДА ПРАВИМ И ДА НЕ ПРАВИМ

В наскоро проведено изследване бяха изследвани пробиотици при хора на възраст от юноши до старци, и в него пробиотиците спомогнаха за намаляването на най-лошите симптоми и за снижаването на необходимостта от хапчета при алергия.

След осем седмици почти две трети от пациентите взимали пробиотици за умерена до сериозна сенна хрема споделиха, че в резултат на това, качеството им на живот се е ПОДОБРИЛО.

Единственият недостатък на изследването е че в него не беше включена контролна група с участници, пиещи плацебо, така че то не може да се приеме за „златен стандарт”.

Но също така не е единственото изследване, което откри, че полезните бактерии могат да ви помогнат за отблъскване на въздействието на алергените.

Алергиите и хроничните заболявания

Пробиотиците са изследвани – много пъти – и те почти винаги се нареждат на първо място в снижаването на симптомите на алергиите.

Преди няколко години изследователите направиха преглед на почти двадесет и пет изследвания за въздействието на пробиотиците върху алергиите.

Всички изследвания освен шест откриха ползи!

Няма един конкретен вид пробиотици, който да е доказал, че е по-добър от останалите що се отнася до алергиите. Но общо взето е добре да си набавяте широко спектърна формула, която съдържа множество изследвани при хората щамове, включително Bifidobacterium lactis и Lactobacillus acidophilus.

Кажете сбогом на алергиите!

Освен че помага за побеждаването на алергиите, широко спектърната формула облекчава храносмилането, подобрява усвояването на хранителните вещества, подсилва имунната система, препятства инфекциите и дори повишава настроението.

Както винаги, придържайте се към формула с добро качество от производител на когото имате доверие.

И за дори още по-голямо облекчение, комбинирайте тези здравословни добавки с бактерии с други доказани и натурални лечебни средства като билката чобанка, изопатията и хомеопатичната медицина.

Д-р Марк Стенглър

Вижте също следните статии:

Как да спрем да атакуваме себе си: 9 стъпки за излекуване на автоимунно заболяване

7 признака че тялото ви се нуждае от пробиотици

Пробиотици и пребиотици: Каква е разликата?

Източник:

https://www.besthealthnutritionals.com/blog/2018/07/01/defeat-allergies-with-probiotics/

Снимка: Home Air Quality Guides

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *