Пречистете всички кръвоносни съдове и сърцето си с тази натурална напитка!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

kravonosni-sadove-lek

Тази натурална рецепта е доказан метод за елиминиране на вредния холестерол и за прочистване на кръвоносните съдове.

Би следвало да сте притеснени, ако медицинските ви изследвания показват висок холестерол.

Холестеролът, който покрива артериите ви бавно запълва кухината и снижава кръвотока, което от своя страна води до по-високо кръвно налягане и до риск от сърдечен удар или инсулт.

Наред с редица лекарства за снижаване на вредния холестерол, има и естествени и ефикасни лекове.

Никога не използвайте ябълков оцет ако пиете някое от посочените тук лекарства!

Това е методът, който ви е необходим ако искате да си възвърнете здравето по естествен начин чрез храната. Той ще ви помогне да прочистите кръвоносните си съдове и бавно да елиминирате блокажите, за да избегнете байпас или ангиопластика.

Следната естествена рецепта е доказан метод за премахване на вредния холестерол и за пречистване на кръвоносните съдове.

Древен немски лек отпушва артериите, предпазва от инфекции, снижава холестерола и стимулира имунната система

Лек за пречистване на кръвоносните съдове

Съставки:

  • 1 чаена чаша лимонов сок
  • 1 чаена чаша сок от лук
  • 1 чаена чаша сок от джинджифил
  • 1 чаена чаша ябълков оцет

Това количество е за една доза. Използването на равни части от съставките е в основата на лек, който е много вкусен, както и много лековит.

Приготвяне:

Сложете всички съставки в тенджера и ги разбъркайте. Сложете тенджерата на нисък огън за около половин час като от време на време разбърквате. Махнете съда от огъня когато лека се редуцира до 3 чаени чаши. Захлупете и оставете лека да изстине.

Когато лекът изстине, добавете 3 чаени чаши мед. Медът подобрява вкуса и добавя множество хранителни вещества. Разбъркайте добре на гладка смес и насипете в стъклени бутилки.

Употреба:

Сутрин преди закуска взимайте по една супена лъжица от този удивително ефикасен натурален лек. Този натурален лек ще прочисти кръвоносните ви съдове и ще ви предпазва от сърдечни проблеми, така че не се отказвайте и го пийте редовно.

Още лекове за сърцето:

Ефикасен лек спасява кръвоносните ви съдове от запушване

800-годишен домашен безценен лек за сърдечни заболявания! Трябва да го опитате!

10 храни отпушват артериите ви естествено и ви пазят от инфаркт

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/clean-up-all-blood-vessels-and-the-heart-with-this-natural-beverage/
Снимка: Xanim.az

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно:

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *