Подобрете незабавно pH-то на тялото си с това чудо!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

ph-lemon-diving

Знаем че е много лесно тялото да стане киселинно, и че след това киселинната среда в тялото изисква организма да си набавя минерали като натрий, калий, магнезий и калций  от костите и от жизнено важни органи, за да елиминират и неутрализират те киселиността в тялото. Това всъщност води до началото на артрит и остеопороза.

Последното изследване, проведено от Университета на Калифорния показва, че хората с ацидоза са в по-голяма опасност от загуба на костна маса в сравнение с хората с нормални pH нива. Хранителен режим с ниско съдържание на зеленчуци и богат на животински храни често води до фрактура на таза сред жените на средна възраст. В резултат, засегнатият човек всъщност в крайна сметка се оказва податлив на заразяване от гъбични, бактериални и вирусни микроорганизми, както и от рак.

Алкалната среда е особено важна за цялостното здраве, здравето на имунната система и възстановяването на здрави кости.

Рецепта, спасяваща тялото от киселинност:

Съставки:

  • Пречистена вода, 480 мл (16 унции)
  • 2 чаени лъжици натурален мед
  • 2 лимона

Приготвяне и употреба:

В кана налейте 480 мл (16 унции) вода и добавете сока от двата лимона. Добавете меда накрая и разбъркайте добре. Изпийте чудодейната напитка в рамките на деня.

Катрин Маркус

Вижте и тази рецепта: Как да си правим алкална вода – алкалната напитка, която предпазва от рак

 

Източник:

http://www.themagicoflife.info/health/shift-your-body-ph-immediately-by-consuming-this-miracle/

Снимка: Mala Mujer

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *