Натурален трик х 3 за бързо и ефикасно премахване на зъбния камък у дома

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

sesame-tartar

Грижата за зъбите в наше време е доста скъпа. Добре е че има множество доказани домашно приготвени рецепти, които премахват зъбния камък и подобряват здравето на зъбите. За всички тях се използват натурални съставки.

Зъбният камък е сред най-често срещаните проблеми със зъбите. Той не изглежда добре и всеки, който се бори с този проблем иска да го елиминира. Ако не премахнете зъбния камък навреме, той може да причини инфекция, наречена пародонтит.

Ако използвате дадените по-долу домашно приготвени лекове, вие ще премахнете зъбния камък от зъбите си. Тези лекове нямат странични ефекти и всеки може да ги използва. Нередовното почистване на зъбите с конец и неправилното им миене с четка може да доведе до образуването на плака и това в крайна сметка води до формирането на зъбен камък. Зъбният камък причинява неприятен мирис и води до обезцветяване на зъбите. Вижте следните два натурални лека!

Две съставки ви отървават от зъбния камък завинаги – резултатите са невероятни!

Първи трик: Започнете с дъвченето на сусам, но не го гълтайте. След като го сдъвчете добре, вземете суха четка за зъби и измийте зъбите си с нея. Сусамът ще послужи вместо паста за премахването на плаката от зъбите ви. Изглежда странно, но това е чудесен начин за отърваване от зъбния камък.

Втори трик: Този лек за премахване на зъбния камък е много лесен. За този лек ви трябват само сол и четка за зъби. След като измиете (обтриете добре) зъбите си със солта, изплакнете устата си със студена вода. Правете процедурата по два до три пъти на седмица и скоро ще забележите, че зъбният ви камък изчезва така лесно!

Трети трик: След като използвате горните трикове и премахнете зъбния си камък естествено, започнете да ядете ябълки & пъпеш след всяко хранене, за да не се появява той отново. Ябълките най-вече действат наистина чудесно като почистваща зъбите храна. Те са богати на фибри и при захапване, те идеално почистват зъбите!

Очаквайте информация за още начини за премахване на зъбния камък, а междувременно прочетете следните полезни за здравето на зъбите статии:

5 трика за здрави зъби, които няма да чуете от зъболекаря си

Нийм, супербилката с куп ежедневни употреби

Преобразете здравето си с жабурене с кокосово масло

Още 53 статии за поддържане здравето на зъбите ще открите в категория „Зъби” в сайта Здрави всеки ден

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/heres-a-trick-to-remove-tartar-buildup-at-home-within-seconds/

Снимка: lumidentstudio.rs

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *