Лек премахва силните болки в ставите на болна от артрит жена

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

eggplant-pain

В статията днес ще ви представим случай, в който естествен лек води до учудващи резултати при възрастна дама, която страда от силни болки в ставите, особено на коленете и глезените.

Лекарите й давали рецепта след рецепта за куп противовъзпалителни лекарства за лечение на симптомите, но тя изпитвала само временно облекчение.

Диагнозата вече била известна. Тя страдала от артрит и изпитвала силни болки, поради които не можела да става от леглото, но решила да направи всичко възможно, за да открие ефикасно лечение за болката си.

За неин късмет тя открила естествен лек срещу артрит, който можел не само да елиминира симптомите на силната болка, но и премахвал самото заболяване.

Жената твърди, че този лек бил всичко, от което тя се нуждаела, за да се изправи и да облекчи ужасната болка, която усещала в ставите си!

Облекчение при псориазис с избягване на храни

Лек срещу ставни болки от патладжан и вода

Съставки:

  • средно голям патладжан
  • 1 литър вода

Приготвяне:

Измийте патладжана, нарежете го на кръгове и го сложете в тенджера с кипяща вода. Оставете го във водата, докато тя изстине. Сложете 750 мл от течността в хладилника, а останалите 250 мл можете да използвате за външно приложение.

Лекувай успещно рак на кожата с… патладжан

Употреба:

Вътрешно използвайте лека, както следва:

  • 250 мл сутрин на гладно
  • 250 мл по време на обяда
  • 250 мл вечер

Външно използване на лека:

Смесете 250 мл от течността с 50 мл зехтин. Дръжте лека в хладилника.

За външна употреба нанасяйте лека върху проблемните места вечер преди лягане. Натривайте течността върху засегнатото място, където усещате силна болка и го обвивайте с чиста кърпа, за да е затоплено.

Ще възстановите движението на коленете и краката си след само 20 дни! Силната болка и възпалението ще изчезнат напълно!

Патладжани, пет чудесни причини да ги ядем редовно

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/this-woman-could-not-get-out-of-the-bed-because-of-a-strong-pain-in-the-joints-until-she-started-taking-this-2/
Снимка: Pinterest

 

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *