Лекувай успещно рак на кожата с… патладжан

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Естествени лекове за рак на кожата, за които изобщо не знаем

Когато стане дума за рак на кожата, Биг фарма предлага само локални химиотерапевтични кремове, операция и съвета да се маже мястото с тонове слънцезащитни средства като метод на превенция. Химио-кремовете обикновено не вършат работа, но често прочиняват грозни и болезнени странични ефекти. Премахването на туморите от кожата оперативно обикновено рано или късно води до повторна поява на тумори върху кожата и до грозни белези. Обаче, има евтини, ефикасни безопасни решения за рак на кожата, които са забранени или пренебрегвани и крити от медицинската мафия и не се популяризират от традиционните медии.

eggplants_basket

Писахме вече за лек открит в Австралия – горски плод, приличен на ягода, който расте единствено в Далечен Северен Куйнсланд, Австралия, има невероятната способност да се бори с рака (на кожата. Повече за това откритие, което е в процес на изпитания и разработка можете да прочетете тук: Поредният лъч надежда. Австралийски учени откриха супер ефикасно съединение срещу рака

Писахме и за конопеното масло за рак на кожата: Най-голямото откритие в медицината: Този човек излекува 5000 души с конопено масло

Конопеното масло на Рик Симпсън (съдържащо THC и канабиноиди) може би е едно от най-ефикасните решения за рак на кожата. Разбира се, освен ако не живеете в щат, който позволява употребата на медицинската марихуана и не ограничава процеса, шансовете ви да си набавите такова масло не са големи. Но е постижимо.

След това има разяждащи мехлеми, които могат да са опасни, но са ефикасни. Един от компонентите, кръвен корен, е съставка и в разтворите за лечение на рак на кожата на Хари Хокси, които показаха, че са ефикасни дори и при меланома, най-опасната форма на рак на кожата с метастази във вътрешните органи. Струва си да бъдат проверени.

Ето и най-лесният, безопасен наличен мехлем за рак на кожата

Относително нов лек, BEC5 Curaderm е вариация на австралийски народен лек за селскостопански животни. Той е на разположение на всеки онлайн. В него се използват фитонутриенти, извлечени от патладжани. Както клинични изпитания, така и ненаучни данни потвърждават ефикасността и безопасността на Curaderm при базалноклетъчен и плоскоклетъчен рак.

Д-р Бил Чам, MD, PhD, който създаде този крем, откри информация за австралийското растение дяволска ябълка (Solanum linnaeanum), използвано от ветеринари и фермери за леченето на рак на кожата на селскостопанските животни. Той го изследва и откри, че същите лековити гликоалкалоиди се съдържат и в патладжаните. След това той разработи ВЕС5 в Лондон от патладжани.

Д-р Чам твърди, че има висок безопасен „процент на лечимост” на немеланомен рак на кожата в собствените му клинични изследвания, макар че злодумци твърдят, че за лека няма публикувани доклади в медицински списания.

Това може да се дължи на факта, че д-р Чам трябваше сам да изследва крема си върху пациенти с рак на кожата в болничната система във Великобритания.

Можете сами да си приготвите този мехлем!

Това е опит за разкриване на лек, с който хора твърдят, че са излекували рака на кожата си. Описанието е с образователна цел и не се счита за медицински съвет.

Домашно приготвеният лек представлява разтвор от оцет и патладжани, в който са извлечени фитовеществата гликоциди и гликоалкалоиди, съдържащи се в ВЕС5 направо от патладжаните. Гликоцидите проникват селективно в раковите клетки и ги унищожават. Здравите клетки не са засегнати.

Някои използват бял оцет, докато други препоръчват натурален органичен ябълков оцет. Вземете средно голям патладжан и го настържете. Сложете го в стъклен буркан и напълнете буркана с оцет. Сложете буркана в хладилника.

След около три дни течността при употребата на бял оцет трябва да придобие кафеникаво златист цвят, което е индикатор, че тя е готова. При употреба на ябълков оцет, цветът ще е такъв от самото начало, но три дни киснене в хладилника би следвало да са достатъчни.

Нанасяйте често с памучно тампонче направо върху туморите или залепете напоено с течността памучно тампонче върху тумора с лейкопласт. Лечението може да отнеме седмици или по-дълго времр. Както продавания в магазините крем BEC5 Curaderm, така и домашно приготвеният вариант са ефикасни също и при брадавици и други заболявания на кожата.

Човек, използвал домашно приготвения лек споменава, че според неговия лекар, ако домашно извършваната процедура е болезнена, то става дума за меланома подложена на атака. Много от хората използвали този домашен лек са в Австралия, родината на решението за рака на кожата, извличано от растението дяволска ябълка (Solanum linnaeanum).

Традиционната медицина винаги атакува природните нефармацевтични лекарства и хората, които ги подкрепят. Въпреки това, известният лекар, д-р Джонатан Райт, MD, основател на Холистична Клиника Тахома в Сиатъл, района на Вашингтон, подкрепя д-р Чам. Д-р Райт препоръчва BEC5 кремове и обяснява как те действат, както и как са изпробвани в здравната система на Великобритания.

Curaderm BEC5 — Идеално лечение за рак на кожата

За първи път с Curaderm BEC5 е възможно да се елиминира рак на кожата без да се увреждат здравите кожни клетки около него. Наличните до сега противоракови лекарства не бяха нито селективни, нито успяваха да елиминират рака на кожата без да увреждат нормалната кожа.

Днес, благодарение на щателните изследвания на д-р Чам вече имаме на разположение идеална терапия при рак на кожата – терапия, която прилагана локално върху рак на кожата селективно унищожава всички туморни клетки без да нанася увреждане на заобикалящите здрави кожни клетки, която няма неблагоприятни странични ефекти, много по-евтина е от други лечения, много е лесна за употреба и най-важното, действа на практика всеки път като възстановява здравата кожа без петна.

Източници:

http://naturalsociety.com/natural-skin-cancer-remedies-you-dont-know/

http://www.smart-publications.com/articles/the-eggplant-cancer-cure-by-bill-e-cham-phd-a-book-review

Снимка: naturalsociety.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *