Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Знаехте ли… че ягодите лекуват един от най-смъртоносните форми на рак?

Ракът на хранопровода по същество е смъртна присъда. Националният раков институт  казва, че всяка година се поставят 16700 нови диагнози на рак на хранопровода, които водят до поне 14500 жертви.  Повечето болни умират в рамките на първата година, а само 13% оцеляват за 5 години.

strawberries-cancer

Но ако се хване рано, ракът на хранопровода се повлиява бързо на забележителна естествена терапия. Тази лечебна храна са ягодите, които доказано не само спират развитието на рака на хранопровода, но също така напълно го излекуват!

Ягодите се притичват на помощ

Изследователи от Охайския държавен университет проведоха рандомизирано, клинично изпитание от фаза 2 за изследване ефикасността на ягодите върху рака на хранопровода. Всички пациенти били диагнозирани с леки до пред-ракови лезии. Пациентите яли по 60 грама ягоди всеки ден в продължение на 6 месеца.  Към края на изследването повече от половината от пациентите си тръгнали здрави! В 80% от случаите лезиите или преминали от умерени в леки или напълно изчезнали.

Още по темата: Спрете туморния растеж и убийте раковите клетки естествено с елагова киселина

Други изследвания потвърждават, че начин на хранене, богат на растителни храни може да снижи риска ви от рак наполовина, докато диети с големи количества месо и мазнини могат драматично да повишат риска от заболяването.

Тайната на ягодите

Човек би си помислил, че такива впечатляващи резултати биха гарантирали място, заслужаващо внимание в новините в национален мащаб, но изненадващо ягодовият лек се пази в тайна. През 2012 година лекарствените компании спечелиха печалба в размер на огромната сума от 85 милиона щатски долари, включително от лечения с химиотерапия. Това е голяма сума, която може да бъде изгубена в случай, че се появи тайната за ягодите като приложима възможност за лечение на рака.

Медицинската индустрия има лошата слава, че отказва да изпробва ефикасността на плодове, зеленчуци и билки в лечението на заболявания. Всъщност, се счита за неетично да се подлагат на изпитание всички естествени храни (които не могат да бъдат патентовани) вместо химиотерапевтичните лекарства, лъчетерапията и операциите. На изследователите е позволено да включват билки като куркума в микса когато изпитват химиотерапевтични лекарства върху хора, за да видят дали те подсилват действието им, но изследвания, които тестват ползите от лечения, включващи само естествени растения в голяма степен липсват.

На изследователите обаче е позволено да тестват растителни лечения върху тумори с бавен растеж като рак на простатата и на хранопровода. В случая с рака на хранопровода, първият признак се появява когато хранопровода, който свързва устата със стомаха, се инфектира с пред-ракови лезии. Туморите растат и след това се разпростират, докато в крайна сметка тялото се предава на смъртта. Понеже ракът на хранопровода следва постепенно развитие, изследователите успяват да тестват способността на фитонутриентите да потискат и лекуват раковите тумори.

Те научават, че ако се хване рано, ракът може да бъде спрян и дори излекуван с богати на антиоксиданти храни като ягодите и зеления чай.

Доказано ефикасни

Неоспорим факт е че ягодите имат силни предпазни свойства. Те са заредени с витамин С и така стимулират цялостно имунитета, като отблъскват множество свързани с възрастта заболявания. Наслаждавайте се на истински органични ягоди още от днес, за да си подсигурите свободно от рак утре. Насадете си ягоди в градината или в контейнери на балкона, грижете се за тях като терапия и се сдобийте с ефикасен лек!

Вижте за какво още са полезни ягодите:

Сладка тайна побеждава сърдечните заболявания за 30 дни

Предпазете мозъка си с плодове

3 естествени начина да се избавим от хроничната болка

 

Източник:

http://undergroundhealthreporter.com/strawberries-reverse-cancer/

Снимка: Bel Marra Health

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *