Тази рецепта ви предоставя здрави колене и нови кости и стави незабавно

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

bones-knees-joints

С минаването на годините, често срещано е тялото да се износва и да страда от свързани с възрастта заболявания; болките в костите и ставите са едни от основните симптоми, появяващи се във времето. Днес ще ви покажем как да си приготвяте силен лек за коленете и при болки в костите и ставите, който напълно удивлява лекарите по света с ефикасността си.

Коленете са една от частите на тялото, които най-много страдат с минаването на времето, защото върху тях пада повече от 80% от тежестта на тялото когато стоим изправени. Освен това, ставите също се износват поради стотици причини като лошата стойка или въздействащата им прекомерна физическа активност.

Лекът за болки в коленете, костите и ставите, който ви представяме днес е 100% натурален, така че не се излагате на риска да пострадате от каквито и да било странични ефекти при консумирането му.

Много е важно този вид болки да се лекуват от самата им поява, без да позволявате болката и дискомфорта да се усилват прекомерно, понеже оставени нелекувани, тези болки стават все по-силни и дори хронични и тогава вече е по-трудно да ги премахнем.

С лека, който ви представяме за коленете, костите и ставите вие можете да изкорените всякакъв вид дискомфорт и болка.

huesos_thumb-1-375x195

Лек за болки в коленете, костите и ставите

Съставки:

  • 3 супени лъжици стафиди
  • 40 грама тиквени семки
  • 2 супени лъжици неовкусен желатин
  • 4 супени лъжици сусам
  • 200 грама мед
  • 8 супени лъжици ленено семе

Приготвяне и употреба:

За приготвянето на този силен лек за болки в коленете просто сложете горните съставки в блендер и ги смесете на гладка хомогенна течност. Изсипете лека в стъклен буркан и го сложете в хладилника.

Пийте по една супена лъжица от лека за болки в коленете, костите и ставите преди закуска, и още една преди обяд. С минаването на седмиците, ако приемате лека непрестанно ден след ден, ще забележите как ставните ви връзки и сухожилията ви стават все по-здрави и здрави.

Костите и ставите си ще усещате възродени и което е още по-хубаво… този лек ще подобри също така и метаболизма ви!

Лекарите продължават да са озадачени от силното лечебно въздействие на този натурален лек. Ако познавате някого, който от проблеми с костите и ставите, можете да му изпратите тази ефикасна рецепта веднага.

Прочетете още по темата:

Ето естествен начин за отърваване от болки и вода в коляното!

Рецепта: Лесен компрес облекчава ставните болки след едно поставяне

Добре известна тайна избавя 8000 души от ставни болки… чрез подсилване на имунната система!

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/this-recipe-is-going-crazy-in-the-world-heal-your-knees-and-rebuilds-bones-and-joints-immediately/

Снимка: Salud con Remedioswww.saludhogar.net

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *