Рецепта: Лесен компрес облекчава ставните болки след едно поставяне

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Генадий Петрович Малахов е известен руски автор на книги за традиционната народна медицина, който живее недалеч от Ростов на Дон. Той също така води много популярното шоу „Малахов+” по руската телевизия.

dough-joint-pain

Малахов е публикувал повече от шестдесет книги, които са продадени в повече от тридесет милиона копия и преведени на няколко чужди езици. С книгите си той иска да мотивира хората да опознават тялото си и да се учат как да се самолекуват.

Много от терапиите, които той препоръчва в книгите си, той е изпробвал върху себе си (лечение с урина, постене и т.н.). Тук прилагаме рецепта, която облекчава болките в ставите и подобрява подвижността им.

Компрес срещу ставни болки

Вечер преди лягане си правете следния компрес:

Смесете равни части мед, брашно, ябълков оцет и водка. Забъркайте тесто от тези съставки като на око прецените колко ще ви трябва, за да покрие засегнатото място.

Ако е необходимо, можете да добавите малко повече брашно, за да замесите тестото, след което омесете добре всички съставки.

Разстелете тестото във формата на питка и го поставете плътно върху болезнената става. Покрийте тестото с целофан и увийте с памучна кърпа, стегнато, за да не се размести през нощта.

Оставете компреса да действа през нощта, а на сутринта изхвърлете тестото, защото то трябва да се използва само веднъж. На следващата вечер замесете ново тесто.

Този чудесен компрес облекчава болката и подобрява подвижността на ставите. Ще се очаровате когато на сутринта се събудите без болки и с много конфортно гъвкави стави.

Непременно споделете тази рецепта с приятелите и семейството си или просто направете добро, като я дадете на някой, който се нуждае от нея.

Източник:

RECIPE: Simple compress that relieves pain in joints overnight

Снимка: Primal Source News

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *