Как да се борим с инфлуенцата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

 

fighting the flu

  • През зимните месеци рискът от настинки и заразяване от грип се увеличава
  •  Поради заплахата от пандемия на свинския грип хората са по-загрижени от всякога за това как да предпазят себе си и своите семейства. 
  • Много хранителни вещества и лекарства помагат за предотвратяването на вирусните инфекции и ускоряват лечението им, когато те възникнат.
  •  Нутрацевтиците (средствата, съчетаващи в себе си хранителни и лечебни свойства), които могат да ни предпазят от грипа включват витамин D, чесън (стар и пресен), дехидроепиандростерон (DHEA), лактоферин, таблетки цинк за смучене и мелатонин.

garlic flu

  • Фармацевтичните лекарства, които помогнат в битката с грипа включват циметидин, тамифлу, реленца, рибавирин и амантадин. 
  • Хората, които предполагат, че са се разболели от грип трябва незабавно да предприемат действия за справяне с вирусната инфекция. Антивирусните лекарства по принцип са ефикасни, единствено ако започнат да се вземат в рамките на първите 24-48 часа от появата на симптомите.

Списание ‘Лайф икстеншън’

Източник: Life Extension Magazine, What to do if you contract influenza, January 2010

Важно

Цялото съдържание на този уебсайт е защитено от ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА с всички запазени права и законови последици.

Вие НЯМАТЕ ПРАВО да възпроизвеждате, да предавате, да използвате статиите и материалите или да използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без да упоменете, че съответната информация е взета от нас – Здрави всеки ден – и да посочите линк, водещ към нас, примерно, zdravivsekiden.com, или без да имате предварителното писмено разрешение от собственика на сайта.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...