Този лек се приготвя за минути, а лекарите доказват, че той предпазва от и лекува рак!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

turmeric-cancer-remedy

Този лек е толкова ефикасен, че може да помогне за лекуване и предотвратяване на рак! Трябват ви само следните 3 съставки:

  • – куркума
  • – черен пипер
  • – зехтин

Куркумата е ключът в този лек, но понеже ако се пие самостоятелно, тя се усвоява зле от червата, то както е при много хранително добавки, комбинирането на съставки е от особено значение за постигането на максимални ползи.

Д-р Андерсън казва че тази рецепта е на около две хиляди години и идва при нас от източната част на Индия.

Както знаем, куркумата е научно доказано че предпазва от много видове рак като рак на дебелото черво, простатата, мозъка и гърдата.

Експерименти с мишки показват, че въпреки че те били излагани на канцерогенни химикали, стига да им давали куркума, развитието на много видове рак било напълно предотвратено.

Куркумата и черният пипер съдържат мощните куркумин и пиперин – като в комбинация те са още по-ефикасни, понеже, както вече знаем, черният пипер улеснява усвояването на куркумата от тялото и така по-голямата част от лековитата билка, която навлиза в организма бива метаболизирана преди да бъде усвоена.

Куркумата не прави нищо за вас, ако не използвате две храни и един трик

Медиците изследват тези 2 съставки заради действието им за предпазване от рак на гърдата и двете съставки забавят образуването на мамосфера. Изследванията дори показват, че куркумата и черният пипер унищожават само стволовите ракови клетки, без да увреждат здравите клетки нито гърдите.

Лек от 3 съставки срещу рак

Ето и количествата, от които се нуждаете за приготвянето на този лек:

¼ чаена лъжица куркума на прах

½ чаена лъжица зехтин

голяма щипка черен пипер

Приготвяне и консумация:

Смесвайте трите съставки в съответните количества в чаша и ги добавяйте ежедневно към различни ястия като супи и салати. Изяждайте обичайните количества от съответното ястие. Просто не добавяйте лека в горещи ястия, а в студени или охладени такива.

Важно: Непременно се консултирайте с медицинско лице когато правите значими промени в начина си на живот или храненето.

Източник:

http://www.nutritionfoodrecipes.com/2016/10/recipes-mixture-three-ingredients-can-prevent-cancer/

Снимка: Nutrition & Food Recipes

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *