АПАНА ( Мудра на енергията )

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

mudra_apana КОГА: При болка, интоксикация, за пречистване на организма; при болести на пикочната система и гръбначния стълб.

ЗАЩО: Стимулира дейността на жлъчката и черния дроб.
Осигурява търпение и спокойствие, увереност, вглъбяване, съзерцание, вътрешна хармония. Подкрепя благодарността за съществуването и за всичко, дарявано от живота.
КАК: Съединяват се палец, среден и безименен пръст. Останалите са свободно изправени.
КОЛКО: При спешна необходимост: 5 до 45 минути; при хронични състояния: 3 пъти дневно по 15 минути.

Източник: http://bg.convdocs.org/docs/index-96628.html

Снимка: kathypinna.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

1 thought on “АПАНА ( Мудра на енергията )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *