Вероятно имате 9 кг отрови в дебелото черво, ето как да спасите здравето си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Colon-Cleanser

Дебелото черво е сред най-важните органи в тялото. То регулира водния баланс в организма, поддържа имунната система на ниво и е свързано с храносмилателните процеси. Всеки трябва да се грижи за дебелото си черво, така че тялото му да е здраво като цяло. Ако дебелото черво не действа подобаващо, всички токсини остават в тялото или дори по-лошо по стените на дебелото черво.

Необходими са ни горе-долу 24 часа храната да попадне в тялото, да премине през него и да бъде изхвърлена. Вредните и обработените храни не съдържат хранителни вещества, ензими нито фибри, така че преминаването им през тялото може да отнеме 72 часа. Този негативен процес означава, че вероятно в тялото ви има натрупани шлаки.

Първият симтом за натрупване на токсини в тялото е запек. Вие имате токсини и страдате от запек, ако изхождането е болезнено или несъществуващо за вас.

Симптомите при токсини в дебелото черво:

Храносмилателни промени: болки в стомаха, газове, лошо храносмилане, диария, запек, подуване на стомаха

Имунитет: обриви по кожата, вагинални инфекции, инфекции на пикочния мехур, отслабен имунитет

Промени в поведението: резки промени в настроението, лоша памет, замъглен мозък, депресия, умора, тревожност

Общо здраве: ставни и мускулни болки

Стенли Бъроус, алтернативен здравен съветник, изготви основна програма за прочистване на дебелото черво през четиридесетте години на миналия век. Целият процес за пълно прочистване на дебелото черво отнема максимум 16 дни.

Лек за прочистване на дебелото черво

Съставки:  

300 мл (10 унции) филтрирана вода

1/10 чаена лъжица кайенов пипер на прах

2 супени лъжици кленов сироп, органичен вид („грейд” b)

1/2 лимон, прясно изстискан

Указания:

Смесете всички съставки много добре. Пийте напитката на малки глътки поне в продължение 10 дни и най-много 16 дни, по 5-8 пъти на ден. Супер лесно е, нали?

Етеричните масла също са чудесни, понеже те помагат за правилната пълна детоксикация. Те предлагат много хранителни вещества за цялостното добро здраве на всяка клетка.

Лек от етерични масла

Съставки:

10 капки ментово или лимонено масло

1 лимон, изстискан

Указания:

Смесете съставките с 240 мл (8 унции) вода и редовно пийте в продължение на поне 2 седмици.

Ще забележите резултатите много скоро и ще бъдете впечатлени!

Прочетете още по темата:

Коремен масаж с изключителни ползи

Еликсир от ленено семе: Изхвърля токсините, топи целулита, помага при язви и гастрит

Лек от 2 съставки ежегодно прочиства дебелото черво за елегантна талия и здраво тяло

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/you-probably-have-20-lbs-colon-poison-here-is-what-to-do-save-your-health/

Снимка: beforeitsnews.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *