Мощни съставки прочистват тялото от паразити и снижават натрупването на тлъстини

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Паразитите са живи организми, които живеят и се хранят в организъм гостоприемник.

parasites-remedy

Паразитите приемат и използват хранителните вещества от организма гостоприемник и по този начин вредят на организма гостоприемник. Паразитите са с редица различни форми и могат да живеят в цялото тяло. Най-често те живеят в тънките черва.

Паразитите обожават захарта и всичко което се превръща в захар, така че ако в тънките ви черва живеят паразити, вие изпитвате силни повици да ядете сладко. Когато ядете много сладки неща, за да задоволите силното си желания за сладко, вие създавате условия за натрупването на прекомерна слуз в тялото си, а тази прекомерна слуз е идеалната основа за възпроизвеждането и размножаването на гъбички и бактерии.

Още за справянето с паразитите: Естествено премахване на чревни паразити, най-добрите 14 храни и билки

Така че най-добрият начин да уморите паразитите от глад е като използвате здравословни стратегии на постене и на пречистване на организма като елиминирате колкото се може повече захар и зърнени храни от храната си. След като веднъж се отървете от тези паразити, ще се удивите колко повече енергия ще имате!

Рецепта от две съставки помага за елиминирането на паразитите!

Съставки

  • 100 грама ленено семе
  •   10 грама сух карамфил (подправката)

cloves-paraziti

Метод на приготвяне

Смелете лененото семе и карамфила в блендер докато станат на прах.

Употреба

Приемайте по 2 супени лъжици от този прах всяка сутрин в продължение на 3 дни. Можете да разтваряте праха в топла вода или да го добавяте към закуската си. След 3 дни направете почивка от 3 дни и започнете приема отново. Правете това в продължение на около месец.

За предпазване от паразити, повтаряйте приема на този лек по няколко пъти в годината.

Прочетете още по темата:

Паразити в тялото, 10 признака и какво да правим

Семена от папая срещу паразити

Източник:

http://healthyrecipeshome.com/2-powerful-ingredients-that-clean-up-your-body-from-parasites-and-reduces-fat-deposition/

Снимкi: Remedios De HoyTaramul Condimentelor

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *