Тропически плод укротява рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

papaya papain

В битката с рака има нови и обещаващи изследвания. Изследователи от Япония откриха екстракт от плод, който спира растежа на туморите.

Д-р Нам Данг от университета на Флорида и екипа му изучават ефектите на този екстракт върху 10 различни вида рак, включващи рак на шийката на матката, рак на гърдата, рак на черния дроб, на белия дроб и на панкреаса.Плодовият екстракт забавя растежа на туморите при всички форми на рака.

Но най-добрата част е, че екстрактът не уврежда здравите клетки. Той всъщност стимулира производството на цитокини. Цитокините са  клетъчни сигнални протеини, които спомагат за регулирането на имунната система. Най-просто казано – те помагат в защитата на здравите клетки.

Това определено е различен резултат от онзи, който пациентите получават при химиотерапия. Химиотерапията убива здрави клетки. Тя дори самата тя причинява рак.

„Никой приемал този екстракт не изпитва видима токсичност; изглежда човек може да го пие дълго – толкова дълго колкото е необходимо за свиването на туморите”, казва д-р Данг.

Новата химиотерапия от природата е…

Екстрактът от листа на тропическия плод папая.

Папаята е растение в Централна Америка и расте в тропически климат. Плодът съдържа активния ензим папаин.И е богат източник на антиоксиданти, които помагат при редица заболявания.

Но тези последни изследвания върху рака са изключително изненадващи за всички, заради онова, което не знаем за папаята. Екстрактът не само че е по-добър от конвенционалните лечения просто защото е нетоксичен. Той всъщност доказва, че е по-ефикасен.

Изследване, идващо от Малайзия изследва ефектите на екстракта от листа на папая върху хипоксичните ракови клетки. Това са клетки, които са били лишени от кислород и са по-резистентни на лъчетерапия и химиотерапия. Изследователите третират раковите клетки с различни концентрации от екстракт от папая.

И отново, папаята убива раковите клетки. Екстрактът спира растежа на хипоксичните ракови клетки. Нещо което дори химиотерапията не може да направи.

Изследователите, разбира се трябва да проведат изследвания с хора. Но междувременно, не е зле да добавите папая в хранителния си режим. Експертите са съгласни…

Бхарат Агарвал, изследовател от Центъра за изследване на рака Андерсън при Тексаския университет в Хюстън смята, че папаята вече си е спечелила мястото в хрантелния му режим.  Той ежедневно изяжда по порция от полезния плод.

Можете да си го купите в големите супермаркети. Но ако искате по-висока концентрация на папаин, вземайте хранителна добавка. Екстракт от листата на папая можете да намерите в магазините за здравословни храни.

Със своите сладостен вкус и повече от 80 хранителни вещества, това е плод, на който редовно трябва да се наслаждавате. А също и плод, който може да ви предпази от рак.

Източник, Institute of Natural Healing, A Tropical Fruit That Keeps Cancer at Bay, 12 February 2013

Снимка: www.tropicalfruitnursery.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

3 thoughts on “Тропически плод укротява рака

  1. БЛАГОДАРЯ ЗА ЦЕННАТА ИНФОРМАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ЗАБ-РАНАТА НА В17 И ДА ИЗИСКВАМЕ ОТ ВЛАСТИМЕЮЩИТЕ ДА РАЗРЕШАТ ПРОДАЖБАТА НА СУРОВИ КАЙСИЕВИ И ДРУГИ ЯДКИ!

  2. Кайсиеви ядки се продават в България, както и други сурови ядки. Да не говорим, че вече е сезонът на кайсиите и ги събираме. Колкото до щатите, там въпросът е по-сложен, но се надявам забраната да падне. :))

  3. имаме една опаковка в повече вит. В 17, доставен от Мексико, 100 таблетки по 500 мг, неотворена. закупили сме я на цена 195 лв. ако някой проявява интерес може да пише във фейсбук или да се обади на тел. 0885985526

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *