Синдром на хроничната умора. Петте най-ефикасни рецепти

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

color sm_full

Ако се чувствате все едно ви е прегазил влак, върнете цвета в живота си:

1. Вземете една чаша изчистени орехови ядки, също толкова мед и лимони. Смелете ореховите ядки и лимоните, залейте с течния мед, дръжте в хладилника. Взимайте по 1 с.л. 3 пъти на ден в продължение на 2 седмици.

2. Прясно изцеден гроздов сок. Пийте по 2 с.л. преди ядене, дотогава докато не се почувствате по-добре.

3. Боровите иглички бързо отстраняват хроничната умора. Събраните в гората борови иглички се измиват, изсушават се, 2 с.л. се смилат, заливат се с 200 мл вряща вода и се оставят да врят на слаб огън 30 минути, добавят се 3 с.л. мед и се оставя още 1 час. Пие се по 1 с.л. преди лягане в продължение на 10 дни.

4. Добри резултати дава една стара рецепта: 200 мл прясно мляко, 1 с.л. мед и 0.5 с.л. сушени цветове лайка. Лайката се залива с млякото и се довежда до кипене, разтваря се меда, прецежда се и се пие преди сън.

5. За подсилване на имунитета, особено на мъжете – смесете тиквени семки, мед и коняк. 0,5 чаша семки се заливат с течен мед и се добавят 2 с.л. коняк. Взимайте на гладно по 1 с.л. всеки ден не по-малко от 3 седмици.

Източник:

http://www.gippokratlechit.com/publications/detail.php?ID=60888

Снимка: kossovo.ivacevichi.edu.by

За повече информация за синдрома на хроничната умора прочетете още:

Синдромът на хроничната умора, истината и лечения

Умората: Пет възможни причини

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *