Операцията за поставяне на байпас – идеалното престъпление?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Има много престъпления в днешния свят. Ще откриете едни от най-лошите там където най-малко очаквате — в сферата на медицината. Те са често срещани и вредни, а някои са направо ужасяващи. Като следното…

bypass-surgery

Това престъпление включва операцията за поставяне на байпас, огромна индустрия в Съединените щати. Повечето от лекарите в тази система нямат представа какво правят. Те са „медицински образовани” в невежество. Системата налага психологически наочници в медицинската професия много подобно на това как фермер води мулето си в царевичното поле, за да го изоре без мулето да яде от царевицата му. Той, разбира се, използва истински наочници.

Психологическите наочници, слагани на лекарите действат много силно и много ефективно. Но лекарите наистина обичат системата, понеже тя носи огромни печалби, идващи от застраховките и Medicare (здравната каса). В уравнението на тях наистина им трябват само много тела, които те да „оперират”.

А изглежда има безброй такива за захранването на индустрията на байпасите.

Лъжи, свързани с операциите за поставяне на байпас

Списанието New England Journal of Medicine преди няколко години публикува изследване, което прави заключението, че хората, на които е направена операция за поставяне на байпас не живеят по-дълго от онези, на които такава операция не е правена. В най-добрият случай може да има известно временно облекчение, което по никакъв начин не може да бъде дефинирано като излекуване. То е „временно закърпване на нещата”, което жертвите на сърдечното заболяване вярват, че помага.

Малко хора се замислят, че атеросклерозата е хранително заболяване, причинено от яденето на готови храни в продължение на много години. Човек не може да живее на несъдържащи храна храни непрекъснато и да не плати за това. Също така, малко хора знаят, че преди един век нямаше атеросклероза, но тогава в Съединените щати на разположение бяха единствено питателните храни.

За дългосточна превенция на атеросклерозата: 10 храни отпушват артериите ви естествено и ви пазят от инфаркт

Престъплението, наречено байпас в повечето време започва с вашия „личен лекар”. Той открива лека аритмия или прескачане на сърцето. Той ви „пренасочва” за „изследвания” при кардиолог. Болницата прави пълни тестове, включващи сканиране на сърцето и ехо грама. Добавете и шест минутно ЕКГ на тичащата пътека.

И, разбира се изследванията ви не изглеждат никак добре, така че ви записват за сърдечна катетеризация. Това толкова се популяризира, че почти няма човек, който да не знае какво представлява то.

Новините се влошават и нешата стават по-спешни. Кардиологът ви описва картината или ви показва снимки, претендиращи, че показват на вас и на семейството ви сериозността на състоянието ви и абсолютно спешната необходимост за влизане направо за операция още същия ден. Той измисля някакви големи проценти за блокажа на коронарната ви артерия като например, „основната ви артерия е напълно запушена, а четири други артерии са блокирани на 90%”. Той знае със сигурност, че няма как да не приемете думите му за верни и че не можете или няма да се опитате да го опровергаете. Той също така знае, че е единственият ви източник на информация и че обществото като цяло е невежо. Вие сте в ръцете му.

Скритата истина

И докато той плаши до смърт вас и семейството ви със сценария за абсолютно най-лошия случай на който е попадал, има поне четири неща, които той пропуска да ви каже.

  1. Той не ви казва, че атеросклерозата е заболяване на цялото тяло, а не само на коронарните артерии. В най-добрият случай операцията ще заобиколи само няколко сантиметра от задръстените с плака артерии. Но какво да кажем за останалите 99% от задръстената ви от атеросклерозата сърдечно-съдовата система?
  2. Той не ви казва за ангиогенезата, която е дейността на тялото за естествено образуване на нови артерии около блокираните артерии. Този естествен процес предоставя повече ново кръвообръщение от първоначално запушеното. Нов здравословен хранителен режим, физически упражнения и рибено масло като разредител на кръвта ще помогнат, осигурявайки време това да се случи. Прочетете още в статията: Пазете артериите си чисти с тези 10 храни
  3. Той не споменава, че пълният В комплекс витамини е далеч по-ефикасен от фармацевтичните лекарства за сърце с техните последици – убийци.
  4. И последно, той не споменава за „доказаното чудо на венозната или орална хелация с EDTA, която изтърква до чисто всички артерии в сърцето, белите дробове, мозъка и цялото тяло. Хелацията е открита още през 30те години на миналия век и е върнала живота на много хора. Още по темата: Хелаторната терапия е полезна за сърцето

Вместо това той ви напълва главата със смъртоносни заблуди относно най-популярните лечения на сърцето, предлагани от индустрията. Без да каже и думичка за всичко което прочетохте по-горе – отрезвяващата истина за традиционните лечения на сърцето, която никой – освен мен – не се осмелява да ви каже.

Тук искам да спомена д-р Майкъл Катлър, който първоначално работи в конвенционалната медицинска среда, но се почувства принуден да промени това, защото се умори да следва задушаващите го наложени му под диктовка протоколи, които не помагаха на пациентите му. (Очаквайте статия за новаторските лечения на атеросклерозата на д-р Майкъл Катлър, ЗВД).

Така че познаването на алтернативните лечения относно здравето на сърцето е от особено значение. Иначе хората продължават да бъдат обстрелвани с потоци заблуди от лекарите си. Няма да ги чуете да кажат и дума за по-малко инвазивните, но по-безопасни алтернативни терапии, от които можете да избирате, нито пък за рисковете от операциите за поставяне на байпас. Те няма да ви кажат, че хора умират на операционната маса или няколко дни след сърдечна операция.

Но това не е учудващо, като се вземат предвид паричните възнаграждения за болниците, и за хирурзите, и за фармацевтите, които предоставят лекарствата. Системата на застраховки/осигуровки и Medicare (Здравната каса) заговорничат с медицинската система за изключването на алтернативите, които наистина действат — защото в крайна сметка, къде са парите в тях?

Боб Ливингстън

Прочетете още по темата:

Хранителни добавки подобряват функцията на сърцето

Атеросклерозата древна като човека

 

Източник:

http://easyhealthoptions.com/bypass-surgery-a-perfect-crime/

Снимка: www.pinterest.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *