Нова холандска диета? Замръзни и отслабни!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

ledemi blokcheta

Учени съветват да намалим отоплението, за да отслабнем

Между садистичните лични треньори, печелещи милиони като крещят на дебели хора и телевизионните рекламни предавания, продаващи електрически стимулатори за паласките, американският  пазар на диетите е пълен с достатъчно откачалки, с които можете да не скучаете цяла година.

Но сега изглежда вече си внасяме лудите от чужбина. Група холандски изследователи рекламира нов и психотичен начин за стягане на провиснали задни части.

Те ви препоръчват да си замразите задника и така да го накарате да отслабне!

Холандските учени препоръчват да свалите килограмите, които ви тежат като нагласите термостата у дома си на има няма 15 градуса! Точно така. Може да се уредите с есенна температура като в Нова Скотия в дневната си завинаги!

Не, тези псевдо-учени не са открили някаква велика тайна за химията на тялото или за това как тлъстините реагират на студа. Те искат да горите калории буквално като треперите от студ през всяка секунда от деня!

И ако наистина имате сериозни намерения да свалите килограмите, вие можете да излезете навън и да се овъргаляте голи в снега в двора пред къщата си. Тогава със сигурност ще се докарате до кожа и кости от студ — разбира се, ако хипотермията или ченгетата не ви пипнат преди това.

Чуйте, ако смятате, че най-добрият начин да се борите с тлъстините е като превърнете дома си в хладилна камера, вие не си напъвате мозъка достатъчно. Никога не съм имал и грам наднормено тегло през живота си, и съм го постигнал като НАПЪЛНО ИГНОРИРАМ всичко, което откачалките на тема здраве казват за контролирането на теглото.

Постигнал съм го като ям ПОВЕЧЕ вкусни мазнини от червени меса, пилета, риба и всички останало, което тези кльощави вегани третират като изчадие на Сатаната. И не се докосвам до боклуците, съдържащи обработени захари, които ви подуват като балон на Парада на розите в Пасадена, Калифорния.

Опитайте моята диета само за един месец и вижте как килограмите изоставят тялото ви сами. Мисля че ще трябва да се съгласите, че тя е по-добра от карането на кънки в кухнята всеки ден.

Описание на диетата на д-р Уилям Камбъл Дъглас II  в неговия неповторим стил ще ви предоставим скоро.

Източник: New Dutch diet plan? Freeze your arse off! 16 February 2014

http://douglassreport.com/2014/02/16/Researchers-advice-turning-down/

Снимка: www.koutipandoras.gr

Споменатата по-горе диета можете да видите тук:

Сключете сделка, спасете живота си

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Не предприемайте никакви диети преди първо да се консултирате с личния си лекар или с диетолог. Те най-добре ще могат да ви посъветват съобразно състоянието на здравето ви.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *