Сключете сделка, спасете живота си

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

steak

Ето обещаната диета:

Време е за поредното шоу на ‘Нека сключим сделка” — но не съм скрил нова кола или ZONK (непотребна вещ) зад врата номер три.

По дяволите, дори нямам врата номер три.

Имам само две врати за вас и ще ви позволя да погледнете и зад двете веднага. Зад врата номер едно сте вие такива каквито сте в този момент — остаряващи, напълняващи, по-често боледуващи и с отслабващи сили.

А зад врата номер две…

ВАШЕТО ЧИСТО НОВО АЗ!

По-слабо… по-силно… по-здраво… и в такава чудесна форма, че изглеждате ПО-МЛАДИ, макар че остарявате.

Невъзможно? Не и ако се обвържете с начина на живот богат на мазнини и с малко съдържание на въглехидрати, за който ви разправям от години.

Но да кажем, че не сте готови … нека кажем, че не вярвате напълно в него … да кажем, че вие се съмнявате, че ще можете да го осъществите.

В такъв случай … НЕКА СКЛЮЧИМ СДЕЛКА!

Вместо да се гмурнете за постоянно в начина на живот с ниско съдържание на въглехидрати, който аз зная, че ще работи във ваша полза, изпробвайте го просто по два дни в седмицата. Това можете да направите, нали?

И ако го направите, ще видите страхотни резултати само след месец — след като ново изследване показа, че жените, които намалявали приема си на въглехидрати два пъти в седмицата, свалили средно по 4.5 кг за четири седмици.

Това е ДВОЙНО повече от свалените килограми при жените, които се подлагали на глад в непрекъсната диета с по 1500 калории на ден — а ползите не свършват с това. Изследването също откри подобрение, както в нивата на инсулина, така и в нивата на лептина. (И се обзалагам с вас на един стейк, че при мъжете резултатите ще са подобни.)

И така, новото изследване, представено на скорошен симпозиум изглежда показва, че човек може да остави нещата на два дни от седмицата — но това просто няма да свърши работа в дългосрочен план.

Така че ето останалата част от сделката: Ако изпробвате този начин на хранене… ако откриете, че той действа (а аз знам, че ще стане така)… и ако искате дори още да отслабнете, по-голяма защита за сърцето си и добро цялостно здраве за години напред … то превърнете тези два дни от седмицата в непрекъснат начин на живот.

Ще изглеждате и ще се чувствате по-добре откакто се помните — и просто няма да намерите по-добра сделка от тази, приятели.

Още не съм приключил с диетите. Очаквайте статия за диета, която НЕ ТРЯБВА да пробвате.

Източник: http://douglassreport.com/2013/07/21/Low-carb-twice-a-week/#sthash.EcE6LLiY.dpuf

Снимка: jn.pt

Прочетете още по темата:

Нова холандска диета? Замръзни и отслабни!

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *