Масажирайте тази точка и резултатът ще ви удиви

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Този масаж прави чудеса! Той ще ви помогне като облекчи главоболието, стреса и другите причини за нарушен сън!

massage-forehead-45

Първо и най-важно е да откриете ръба между веждите си върху челото.

След това масажирайте тази точка 45 секунди.  Стимулацията на тази точка подобрява кръвообръщението, намалява напрежението в мускулите и стимулира секретирането на химическите вещества в мозъка, познати като ендорфини. Този лесен масаж ще ви помогне да се освободите от стреса.

Обаче, освен облекчаването на стреса, успокояването на мозъка, снижаването на главоболията, хроничната умора, безсънието и напрежението в очите, този масаж е много ефикасен за облекчаване на болката в синусите и за отпушване на носа.

Източник:

http://healthandwellness365.com/2016/05/18/massage-this-point-for-45-seconds-what-happens-next-will-make-you-speechless/

Снимка: www.healthybodyandtips.org

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Настоящата статия е информативна и не замества назначеното ви лечение. Не се самолекувайте на база на нея.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *