Магичен крем премахва петната от кожата

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

spots-oats

С остаряването здравето на кожата ни постепенно се влошава. Някои други фактори също допринасят за това – слънчевите лъчи, замърсяването на околната среда, вредните храни е т.н. И така постепенно и почти незабележимо по кожата ни се появяват петна, като с времето те стават по-видими.

В магазините се продават всякакви козметични продукти, които ни обещават, че ще ни помогнат да премахнем тези петна от кожата на ръцете и лицето.

Днес ви предлагаме наскоро открит лек, който премахва всички петна от тялото и който можем да приемем като магичен или чудодеен, като най-хубавото е, че той действа без да нанася каквито и да било странични ефекти, понеже се приготвя от напълно естествени съставки.

Чудодеен лек против петна по кожата

Съставки: 

  • 2 супени лъжици овесени ядки
  • 1 супена лъжица органичен мед
  • прясно мляко

Приготвяне:

Приготвянето на този крем за премахване на петната по кожата е много лесно понеже трябва само да смесите всички съставки на хомогенна смес. Почистете и измийте добре мястото където ще нанасяте сместа. Нанесете я и след 30 минути я отмийте с топла вода.

Един от основните компоненти в този крем против петна е скорбялата, съдържаща се в овесените ядки, елемент, който се използва от поколения в целия свят за избелване на платове и тъкани, подобрявайки белия им цвят и премахвайки нежеланите петна от тях. Препоръчва се този лек да се нанася вечер, защото кожата след това може да отпочива и да извлича ползите от съставките в него бавно. Резултатите от използването му ще ви смаят!

Прочетете още:

Маска премахва старческите петна, луничките, бръчките… и изсветлява кожата за седмица

Най-здравословната закуска: Прочиства от токсини и сваля до 5.5. кг за месец

Защо кожата ви копнее за овесени ядки

 

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/rub-this-water-on-any-spot-of-your-body-and-look-how-everything-disappears-doctors-cannot-believe-it/

Снимка: Glowpink

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *