Маска премахва старческите петна, луничките, бръчките… и изсветлява кожата за седмица

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

lemon-oats-mask

След бурното излагане на слънце през лятото и за да посрещнем есента с чиста, подмладена, блестящо светла и здрава кожа на лицето, предлагаме ви следната лесна маска.

Не е необходимо непременно да използваме лазер, ако искаме безупречна кожа. Рецептата, която представяме днес е необичайна, но ще ви помогне да се сдобиете с желаните резултати само след седмица. За приготвянето на тази невероятна маска вие се нуждаете от овесени ядки и лимон.

Има много причини за появата на петна по кожата и особено върху лицето, а това постепенно потъмнява цвета й. Излагането на слънце, хормонални промени, фактори в околната среда и лоши навици са сред причините за влошаване вида на кожата.

Изчистете кожата си за седмица с маска от овесени ядки и лимон

Овесените ядки са мощно и при това естествено средство за почистване на кожата. Те усвояват мърсотията и мъртвите клетки, които се натрупват в порите и почистват кожата на лицето много добре.

Лимонът е популярна съставка за изсветляване на кожата, както и за премахване на старческите петна, луничките и прекомерните мазнини от лицето. Освен това, лимонът затваря порите. Той съдържа витамин С, антиоксидант, който намалява видимостта на тънките линии и на бръчките и който също така стимулира производството на колаген.

Сместта от тези две съставки е невероятна комбинация, която прочиства кожата естествено и незабавно оставя видими резултати.

Маска от лимон и овесени ядки за кристално чиста кожа

Необходими съставки:

  • Прясно изстискан сок от един голям лимон
  • Смлени овесени ядки

Как да приготвим лека?

Смесете лимоновия сок и смлените овесени ядки в хомогенна смес. Нанесете върху предварително почистеното лице.

Оставете сместа да действа минимум 20 минути. След това я отмийте с много вода.

 

Източник:

http://loveinspireamaze.com/remove-age-spots-freckles-wrinkles-excess-face-fat-and-lighten-your-skin-in-a-week/?t=nsm

Снимка: healthybiofood.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *